Strona główna > Grupy > Facet > Czy mężczyźni potrafią kochać ?
Facet
Wszystko o facetach :)

Czy mężczyźni potrafią kochać ?

Niki337
5 stycznia 2009
Cześć Limetki .. ostatnio zastanawiałam się nad mężczyznami z którymi byłam... 99% z nich uważało że miłość to seks.... czy mężczyźni potrafią kochać sercem a seks uznawać za wyraz tej miłości? Jak myślicie ? Potrafią kochać naprawdę ?

Deijaneira
5 stycznia 2009
Oczywiście, że potrafią! Może po prostu na takich dziadów trafiałaś :(

Niki337
5 stycznia 2009
ja na samych takich trafiam niestety..

aska90
5 stycznia 2009
zgadzam się z Deijaneira,pewnie że potrafią kochać

cello
5 stycznia 2009
Potrafią... tylko po prostu pewne rzeczy postrzegają całkiem inaczej niż my. Ale potrafią na pewno... Jeśli kocha to na seks będzie umiał poczekać, wiem z doświadczenia;)

Ela
5 stycznia 2009
Potrafią kochać i potrafią dla miłości zmienić się o 180 stopni ;]

styx
5 stycznia 2009
mężczyźni potrafią, kobiety nie potrafią,
kobieta zmienną jest
Uwaga! mężczyzna!

Ela
5 stycznia 2009
To że kobieta zmienną jest to prawda, zmienia się przez faceta , który zapomina, że o miłość trzeba dbać.

facet myśli, ze jak już ma to będzie miał na zawsze.

cello
5 stycznia 2009
No niestety Ela ma trochę racji. Na samym początku chłopak stara się żeby Cie nie stracić. Potem jak już jesteś i jest pewien, że będziesz, to stara się trochę mniej;) Im się chyba wydaje, że wtedy to już nie ma sensu się wysilać. I tu popełniają błąd, bo JEST SENS SIĘ WYSILAĆ I STARAĆ.

SummerOblivion
5 stycznia 2009
potrafi... choć teraz coraz trudniej znaleźć taką wspaniałą więź z mężczyzną. Zeby takie uczucie nardzoiło się musi być dużo rozmowy na początku. Nie pchać się odrazu do łożka bo wtedy facet będzie myślał tylko o twoim ciele a nie o tym co jeszcze masz do zaoferowania!

Niki337
5 stycznia 2009
ja się nie pcham do łóżka ;) jest aqrat odwrotnie... męzczyźni których spotkałam dotychczas sami proponowali seks na samym poczatku, kiedy ja nawet o tym nie myślałam. ;-) Podchodzę do życia bardzo realistycznie i dojrzale i wiem że żeby stworzyć trwały związek nalezy opierać go na przyjaźni i miłości a nie na seksie... ale mężczyźni których poznałam tego nie rozumieją...

SummerOblivion
5 stycznia 2009
ojjj źle ujełam :P Rozumiem Cię, też tak wiele razy miałam ze to facet już tylko miał to w głowie a to jest okropne :P Bo nam kobietką trudno się momentami odmówić :P Jeżeli nie rozumie tego facet że miłość trzeba opierac na przyjaźni i miłości to już nie masz o czym z nim rozmawiać bo wiesz jak to się skończy. Trudno będzie takiego znaleźć ale pamiętaj na takiego czekać warto :)

agusiaczek
6 stycznia 2009
Gdzieś kiedyś w jakiejś psychologicznej książce przeczytałam, że faceci przez seks otwierają się na miłość, a z kobietami jest odwrotnie. Mężczyźni potrafią kochać i to bardzo.

diablee
7 stycznia 2009
agusiaczek, znajdz mi takiego, który bardzo potrafi kochac, a powiesze sobie Twoje zdjecie nad lozkiem i bede mu skladac codziennie poklony ;)

agusiaczek
7 stycznia 2009
Ja już takiego mam ale tacy mężczyźni zakochu[***]ą się w prawdziwych i mądrych kobietach, więc co wysłać Ci moje zdjęcie?

perelka27
8 stycznia 2009
Myślę że faceci potrafią kochać naprawdę tylko zbyt mało nam to okazują.

agusiaczek
8 stycznia 2009
Mało, bo całe życie są uczeni, że mają być męscy i nie okazywać emocji, co jest odbierane jako słabość. Pozatym są pewne różnice między nami kobietami a mężczyznami. My patrzymy na życie poprzez emocje, a mężczyźni są chlodniejsi i bardziej realistyczniej spostrzegają wiekszość spraw.

malastka
9 stycznia 2009
Potrafia kochac naprawde :)

VictoriaV07
6 lutego 2009
Potrafią kochać ale inaczej okazują uczucia niż my kobiety i dlatego nam się wydaje że są "zimni". My jesteśmy bardziej wrażliwe, okazujemy to w wyrazisty sposób zaś dla nich rzeczywiście wyrazem miłości jest sex.

(?)
19 sierpnia 2009
Większość mężczyzn moim zdaniem nie potrafią kochać i szanować Kobiety:)
Dlatego,że dużo jest mężczyzn u których liczy się tylko seks i nic więcej i oto
Nie ma prawdziwej miłości... Gdyby Mężczyzna myślał inaczej było by inaczej
a że co jeden tylko myśli o seksie odrazu...