Strona główna > Grupy > Facet > Facieci
Facet
Wszystko o facetach :)

Facieci

(?)
19 listopada 2008
Chciałabym się dowiedzieć jakie macie zdanie na temat: " jak myślą faceci o sexie"
zastanawia mnie to bo ostatnio moj facet powiedział mi ze mężczyźni nie lubia pieszczot. zastanawia mnie to bo mój poprzedni facet chciał się pieścić przed sexem i to było widać, że nie robi tego tylko tak zeby było, a teraźniejszy moj mężczyzna widze, że nie skupia się na pieszczotach tylko od razu przechodzi do czynu. Czekam na Wasze wypowiedzi

Ela
19 listopada 2008
ojjj każdy facet jest inny.. Faceci to duże dzieci :) czasem trzeba ich nakierunkować czy czegoś nauczyć.

pleasure
19 listopada 2008
tak, tak...Ela ma racje:) każdy jest inny:) każdy lubi co innego...

agusiaczek
19 listopada 2008
Powiem Ci, że w tej dziedzinie są dwa typy facetów. Jedni chcą aby przedewszystkim kobieta była zaspokojona, drudzy patrzą tylko na swoją przyjemność. Obawiam się, że trafiłaś wlaśnie na takiego egoistę, który patrzy tylko na swoje zaspokojenie. Mój facet uwielbia mnie pieścić i twierdzi, że to go podnieca.

cello
20 listopada 2008
Mój ostatnio troszkę się zbuntował;) Chodziło o to, że on też potrzebuje tych pieszczot przed... I jakoś tak u nas jest, że zarówno on jak i ja je lubimy. Ja je uwielbiam. Kocham dłonie mojego chłopaka... Czy on lubi to tak samo bardzo? Nie wiem (jeszcze:D). Ale lubi na pewno. Widzę jak on wtedy czuje się adorowany i jak mu to pasuje:D No i z tego co tu czytam, co dziewczyny pisały, to rzeczywiście wynika, że wszystko jest sprawą indywidualnego przypadku. Każdy facet jest inny. A to, że nie lubią pieszczot i od razu chcieli by przechodzić do sedna, to chyba trochę stereotyp;) Hm... jeśli za mało Ci pieszczot z jego strony to okaż mu to, pokaż jakoś że tego potrzebujesz lub po prostu porozmawiajcie;) Rozmowa jest dobra na wszystko.

agusiaczek
20 listopada 2008
Cello zdarzają się tacy egoiści, mój poprzedni partner taki był i rozmawialiśmy jawnie o tym, że kobieta potrzebuje gry wstępnej i pieszczot, a nie od razu do sedna...w końcu przestaliśmy się kochać, a potem się rozstaliśmy. Nie życzę żadnej kobiecie takiego partnera...Masz jednak rację co do rozmowy, Annu najpierw pogadaj z chłopakiem czego oczekujesz zanim dojdziecie do sedna, może Twój meżczyna nie ma zbyt dużego doświadczenia i po prostu potrzebuje pokierowania.

mona88
21 listopada 2008
kazdy jest inny... ja np.czesto tez nie mam ochoty na jakies pieszczoty, tylko na konkrety:-P ale juz nie raz slyszalam, ze czasem mam bardzo meski mozg:-P

rena69
23 listopada 2008
Wiesz co...mogę sie wypowiedzieć na przykładzie swego Osobistego Faceta. On uwielbia pieszczoty i nigdy nie ma ich dosyć. Pozdrawiam !!!

slodkamalinka
28 listopada 2008
Bo z facetami jest tak, że jedni dążą prosto do celu, a widzę, że Twój facet skupia się na osiągnięciu wiadomego celu, a są tacy co krążą na około, bo nie chodzi o to, żeby złapać króliczka, ale gonić go:D Może ty przejmij inicjatywę w grze wstępnej i pokaż mu jak lubisz być pieszczoną?

kapibarka
29 listopada 2008
moj facet jak jest juz rozpalony wiec lubi przejsc do czynow :) twierdz i,ze lubi pieszczoty ale chyba jednostronne ;) ja natomiast lubie wprowadzenie do sexu wlasnie przez pieszczoty a dopiero pozniej zabawe :)

Stephani
1 grudnia 2008
ja najbardziej cenie u faceta, kiedy baardzo długo potrafi bawić się w kotka i myszkę i moje podniecenie rośnie i rośnie... i ekstaza jest potem nieziemska:) polecam:D
a grę wstępną należy moje drogie panie jak najczęściej urozmaicać, nie będziecie żałowały:D