Strona główna > Grupy > Facet > Panowie odwiedzajacy ten portal...
Facet
Wszystko o facetach :)

Panowie odwiedzajacy ten portal...

stasiaa
3 września 2008
bo zauwarzylam, ze odwiedzacie ;) podzielcie sie z nami - kobietami. Czego tak na prawde oczekujecie od swojej kobiety? Zastanawiam sie czy tylu ilu jest mezczyzn, to tyle jest odpowiedzi na to pytanie.?.?. Jaka powinna być kobieta, która Was uszczesliwi? Liczy sie uroda, czy moze bardziej charakter?
pozdrawiam

stasiaa
3 września 2008
rany przepraszam za wstretny blad ort. ;)

laos
3 września 2008
Według Mnie kobieta to powinna być taką typową Wenusjanka (odsyłam do książki o Marsjanach i Wenusjankach) Ale tak naprawdę powinna być wyrozumiała jeżeli chcemy gdzieś wyjść z kolegami to niechaj nas puszcza, oczywiście to działa w obie strony i nie powinna być chorobliwie zazdrosna. A co do urody to ideału nigdy nie było nie ma i niebędzie, ale zawsze w morzu znajdzie sie jakaś rybka warta uwagi. Kto się nie zagadza niechaj ucieka na jabłonkę :)

stasiaa
3 września 2008
z checia siegne po te ksiazke, skoro porusza ten temat ;) eee to nie duze jak na razie te wymagania ;) hehe. Pozdrawiam i dzieki za odp.

(?)
4 września 2008
zgadzam sie z kolega dla mnie jedak chyba najwazniejsze jest wspolne zaufanie i wyrozumialosc stasiu :*

(?)
4 września 2008
Faceci sa bardzo malo wymagajacy chca tylko zeby kobieta przy nich byla i byla wierna taka jest prawda (oczywiscie odrabine milosci niezaszkodzi)

(?)
4 września 2008
ile jest ludzi na świecie tyle jest zdań na ten temat ,nie szufladkujmy facetów oni tak jak my maja swój przybliżony ideał i każdy z nich wymaga od kobiety ,czego innego,tak samo jak my kobiety ,przecież nie każda z nas patrzy na to samo i tym samym się zadowoli...:)

(?)
24 września 2008
ja dopiero pierwszy raz ale napewno bede wracal
dla mnie nie ma takiej kobiety ktura kompletnie by mnie uszcęsliwila .Dla mnie jak najbardziej charakter bo uroda to rzecz gustu tez troszke.jednemu podoba sie ta drugiemu inna
marudze wiec koncze swoj wywod
pozdawiam dziewczyny
hahah