Strona główna > Grupy > Facet > KOCHA NIE KOCHA.........
Facet
Wszystko o facetach :)

KOCHA NIE KOCHA.........

sandra
10 marca 2008
JAKA MOZNA MIEC PEWNOSC ZE TWÓJ KOCHANY KOCHA NAPRAWDĘ

(?)
10 marca 2008
Nigdy moim zdaniem nie mozna miec takiej pewności. jestesmy tylko ludzmi:) Jak się bo bedziesz pytać czy cię kocha to powie że tak no bo co innego miałby powiedzieć. Jednak kiedy męzczyzna pierwszy bez powodu i kożyści powie że kocha to myśle ze mozna wierzyć :)

sandra
10 marca 2008
WIDZE ZE KOCHA ALE DLACZEGO TAK MAŁO MI TO MÓWI..........

(?)
10 marca 2008
Oni nie lubia tego mówić. Skoro to widzisz to jemu to wystarczy :)

(?)
10 marca 2008
Ja wole jak mi facet okazuje że mnie kocha niz jakby miał mi to codziennie mówić gdyz to tylko słowa:)

sandra
10 marca 2008
MOZE MASZ I RACJE .....MYSLAŁAM ZE JAK TEGO NIE MÓWI TO TAK NIE JEST....ALE OK...

(?)
10 marca 2008
nie pytam, widze i czuje:D

sandra
10 marca 2008
HMMMMMMMMM JA TEZ WIDZIAŁAM I CZUŁAM ALE DO PEWNEGO CZASU ....

(?)
10 marca 2008
Kobieca intuicja.

(?)
10 marca 2008
-Jak ja się pytam-"kochasz",on nie
-To ja- czego mi nie powiesz,ale ty jesteś-a on-to po co pytasz jak wiesz.Taki dialog prowadzimy juz ładne pare lat.

sandra
10 marca 2008
ŁADNIE........

(?)
10 marca 2008
Sandrunia to może jak juz nie czujesz...no cóż mogę powiedzieć może juz nie ma tego uczucia:(

(?)
10 marca 2008
Wiesz tak sobie połaczyłam twoje dwa tematy.Ty nie masz ochoty na sex on nie mówi ze cie kocha. Może własnie to on myśli że ty juz go nie kochasz

sandra
10 marca 2008
a moze za duzo nazekam....

sandra
10 marca 2008
zostałam bardzo zraniona.... moze dlatego ciezko mi komu kolwiek zaufac ......

(?)
10 marca 2008
Prawdopodobnie to prawda.Traumatyczne przeżycie odbija sie na naszej psyhice i uczuciach.Dziękuje za wyłączenie caps lock.

sandra
10 marca 2008
ok spoko.......

(?)
11 marca 2008
Trzeba w to uwierzyc

(?)
11 marca 2008
Sandrunia musisz iść do przodu a przeszłość zostawić z tyłu. Trwanie w związku bez zaufania to jakby wskoczyc do wody i nie umieć pływać. Musisz spróbować zaufać swojemu partnerowi jeśli do tej pory cię nie zawiódł

sandra
11 marca 2008
dziekuje