Strona główna > Grupy > Facet > jak reagować na klamstwa
Facet
Wszystko o facetach :)

jak reagować na klamstwa

alicha
5 marca 2008
Dziewczyny co robicie gdy złapiecie faceta na kłamstwie ???Gdy to błache sprawy a jednak klamie. A może to cecha dziedziczna jego mama kłamie z byle powodu i może On ma to wrodzone ??

(?)
5 marca 2008
raczej nabyta i wyniesiona z domu, ufff ciezko Ci bedzie to zmienic, on uwaza, ze nie dzieje sie nic zlego, zeby mu pomoc musisz mu uswiadomic, ze klamiac krzywdzi Cie i traci Twoje zaufanie

(?)
5 marca 2008
mojego faceta tez lapie czesto na wrecz smiesznych klamstwach...niestety ciezko jest z tym walczyc...ja swojemu staram sie tlumaczyc ze jakby sie czul gdybym to ja go oklamywala...pomaga ale tylko na jakis czas

czarnulka1724
5 marca 2008
no nie wiem.... myśle że takie coś to raczej sie nabywa... a ja reaguje tak że gniewam sie i nie odzywam a póxniej rozmawiamy czemu tak postąpił

Magic
5 marca 2008
ja probuje mu udowodnic, ze klamal..i jestem bardzo wsciekla...odwdzieczam sie prawie tym samym- nie klamie tylko nie mowie mu o wielu sprawach, zachowuje pewne rzeczy tylko dla siebie..to jest jednak wkurzajace, bo uwazam , ze w zwiazku nie powinno byc tajemnic, powinno sie sobie ufac i nie oklamywac...no bo jesli tak nie jest, to po co wszystko?

(?)
5 marca 2008
faceci chyba juz tak maja

Brodziakofa18
6 marca 2008
alicha wiesz co ci powiem faceci maja juz chyba to wrodzone ze klamia bo czasem boja sie do czegos przyznac ;) boja sie nas haha;)nie masz sie czym martwic ale tak naprawde moze miec tez cos po mamie i moze miec tak juz od urodzenia tak samo ma moj chlopak czsaem nie chce sie do czegos przyznac ale za zwyczaj po chlopakach widac jak klamia ;)bo wtedy sa jak nigdy bardzo mili i dosc czesto sie przytulaja ;)

Martika55
22 maja 2008
jeśli już go złapię to rozstaję się z nim niestety....

Martika55
22 maja 2008
....czy tego chce czy nie, musi przeboleć...

(?)
15 listopada 2008
od razu pojechać z nim w inteligentny sposób.