Strona główna > Grupy > Facet > ile warta jest zazdrosc faceta?
Facet
Wszystko o facetach :)

ile warta jest zazdrosc faceta?

xxagniecha19xx
4 marca 2008
która z pan chciala by miec mezczyzne zazdrosnego a ktora z pan nie? i moze sie dowiem jaj walczycie o swoje prawa?

(?)
4 marca 2008
Mala zazdrosc nie jest zla ale jak niestety jest za wielka to jest nie milo MOj maz jest tylko troszke o mnie zazdrosny i to mi starczy

(?)
4 marca 2008
Po prostu nie dawajmy mezczyznow powodu do zazdrosci

Limetka
4 marca 2008
nie mylmy zazdrosci, która jest urocza i potrzebna z zaborczością, która jest niszcząca. ja lubie jak Mój jest o mnie zazdrosny, znaczy się, że jest ogień :D

Brodziakofa18
4 marca 2008
Moim zdanie to zazdrosc jest oznaka milosci wiec chyba zazdrosc jest bardzo potrzebna w milosci i tak powinno zostac ;)Natomiast duza zazdrosc jest bardzo nie przyjemna nie potrafimy sie dogadac z ukochanym i do tego jest mnustwo zabronien hmmm..trzebz z tym wlaczyc trzeba sie postawic i pokazac ze tak naprawde nie jestesmy ich wlasnoscia i mamy dosc tego a gdy jest sie tylko troszke zadzrosnym wtedy kobieta wie ze na nie ktore sprawy moze sobie pozwolic bez problemu ;))

(?)
4 marca 2008
Odrobina zazdrosci jest nawet potrzebna...ale niemozna przegiac. Czasem Ludzie sa o siebie chorobliwie zazdrosni no i tu niestety jest koniec zwiazku...

paulinkaaa
4 marca 2008
Tak, tak ...zazdrość jest potrzebna ;) ale w małych ilościach. Kiedyś miałąm chłopaka tak chorobliwie zazdrosnego ,że wg. niego najlepiej by było gdybym non stop siedziała w domu. Faceci często przesadzają. Choć my czasem prowokujemy ;) Booo miło jest gdy wiesz ,że ktoś jest troszenke o Ciebie zazdrosny :)

Suuperbaba
4 marca 2008
Mala zazdrosc jest fajna...oby nie chora zazdrosc! Wiem to z doswiadczenia, ze to starszne i rozwala kazdy zwiazek:/ Ale odrobina zazdrosci jest mila...ale w zwiazku najwazniejsze jest zaufanie;)

(?)
4 marca 2008
To zależy w jakim stopniu jest ta zazdrość i do jakiego jest w stanie dojść

Najgorzej jak się trafi na chorobliwie zazdrosnego , potrafią tak zatruć życie kobiecie że ona się nawet boi odejść.

czarnulka1724
4 marca 2008
myślę że zazdrośc mężczyzny odzwierciedla poprostu to, że mu na nas zależy :)

alicha
5 marca 2008
wiele . jest zazdrosny znaczy ze kocha

czarnulka1724
15 marca 2008
alicha ma racje :)

(?)
15 listopada 2008
też się zgadzam, ale nie zanadto, aby nie było czegoś takiego, że nie można z kimś rozmawiać...