Strona główna > Grupy > Facet > Jaki prezent ?
Facet
Wszystko o facetach :)

Jaki prezent ?

paulinkaaa
1 marca 2008
Nie wiem czy było takie pytanie ale piszem : Jakie są Wasze propozycje na prezent urodzinowy dla chłopaka ? :) Tak aby się zmieścić w niewielkiej kwocie i trafić w gust :)

(?)
1 marca 2008
Wlasnie z prezentem dla chlopaka zawsze sa problemy ...ja zawsze staralam sie kupowac to czym on sie interesuje lub jakies perfumy pasek zegarki,jezeli ktos pali zaplaniczke jakas smieszna itp

czarnulka1724
1 marca 2008
http://www.allegro.pl/item318843076_piekne_podziekowania_dla_rodzicow_i_nie_tylko_.htmlmoże kup dla niego coś takiego :) ja swojemu kupiłam na walentynki :) wybrałam odpowiedni wierszyk i dedykacje i wyszło extra :)

paulinkaaa
1 marca 2008
A tak coś na szybkiego ? :) nie allegro czy tam jakies wysyłkowe xP wróciłam z zagranicy iii muszem cos szybko wymyslec :) dosłownie na biegu. Co wy dawałyscie swoim chłopakom ? :)

(?)
1 marca 2008
A ile ma lat chlopak?

paulinkaaa
1 marca 2008
nie pali wiec zapalniczka sie nie przyda xD chce zeby bylo to cos oryginalnego xD moze sie wybrac do sex shopu ? :D

(?)
1 marca 2008
Wydaje mi sie ze prezenty z sex shopu nadaja sie na rocznice lub walentynki

paulinkaaa
1 marca 2008
19 :) 19 lat ma

(?)
1 marca 2008
Wiec moze jakis fajny perfum lub jakas wodka dobra albo kufel lub kubek z zdjeciem waszym lub koszulka z extra napisem

paulinkaaa
1 marca 2008
Hum... ale too wlasnie taki walentynkowo-urodzinowy prezent :) boo mnie tu nie bylo w czasie tego swieta i teraz sobie to organizujemy :)

(?)
1 marca 2008
wiec moze cos wybierzesz w sex shopie nie wiem a czym sie interesuje toj chlopak

paulinkaaa
1 marca 2008
yhyy :) a więc coś się jeszcze pomyśli :) ... chyba troszku pomogłyście :) dzieki ;*

czarnulka1724
1 marca 2008
no to może ten sex shop... nie wiem..

(?)
1 marca 2008
Tak mi sie wydaje ze moglo by byc rowniez jakas smieszna bielizna typu slonik,konik powodzenia

paulinkaaa
1 marca 2008
czym się interesuje ? :) ehh ...sport, ...praktycznie tym co kazdy facet ;) kolezanka podsuneła pomysł aby kupic takie stringi ymm w postaci trąby słonia :) czy to dobry pomysł ? :D

(?)
1 marca 2008
wlasnie pod spodem o tym samym pomyslalam wiec wydaje mi sie ze dobry pomysl

paulinkaaa
1 marca 2008
mhm teraz widze ;) pomyśle nad tym ;) dzięki wielkie

(?)
1 marca 2008
Nie ma sprawy powodzenia .POzdrawiam

paulinkaaa
1 marca 2008
Ja równiez :)