Strona główna > Grupy > Facet > Podejśćie faceta
Facet
Wszystko o facetach :)

Podejśćie faceta

gosia0517
4 października 2011
W jaki sposób można podejść faceta aby sprawdzić czy faktycznie jest z inną dziewczyną a nie ze mną? Może z innego nr GG podać się za kogoś zupełnie innego i do niego napisać? A jak nie ten sposób był by dobry to jaki? Proszę o radę. Pozdrawiam.

ona1999
6 października 2011
A to Twój facet? Tzn. jestes z nim?
Z tym gg to troche dziecinada:P ...chociaz nie raz tak robiłam, robie, ale cóż kobiety.. (albo era internetu po prostu)...
Nie ufasz mu, ze chcesz go sprawdzac? Dał Ci jakie powody? Może lepiej z nim pogadac, a jak to nic nie da to go troche poobserwowac... ale jak juz sie na to gg uparałas... to mozesz załozyc inny nr gg.. i zagdac do niego, byc troche tajemnicza, ale oczywiscie "TY to nie TY", i zobaczyc jak zareaguje( czy jest skłony do zdady- czyt. PIES NA BABY, znam i takich)... mozesz wysłac foto jakiejs MEGA laski i zobaczysz... ale osobiscie jezeli dobrze sie znacie... i on "zna" Twoj sposob pisania... to wiesz, ze moge sie połapac, ze to TY piszesz... ja sie tak wkopałam kiedys... Mega siara;p ... ale zrobisz co zechcesz. Powodzenia..

gosia0517
6 października 2011
co ma oznaczać że facet chce przerwy w związku i jak długo ona może trwać?

andziula
15 października 2011
Osobiście również nie jestem za tym by sprawdzac faceta przez inny numer itd. A przerwa w związku ? co to w ogóle ma być, nie rozumiem jakiegoś odpoczywania od siebie itd. to jest żałosne. Co da jakaś przerwa w związku zamiast szczerej rozmowy? Nic, bo w sumie nie będziecie wiedzieć o co wam nawzajem tak naprawdę chodzi. Więc przerwa nic nie daję. A co może oznaczać ta przerwa? Po prostu facet chyba chce mieć troche luzu, albo po prostu ucieka od sprawy która jest ważna a musi ci ją wyjaśnić