Strona główna > Grupy > Facet > Dlaczego nas pociagaja faceci ktorzy...
Facet
Wszystko o facetach :)

Dlaczego nas pociagaja faceci ktorzy sa........

nataliaua
14 listopada 2010
Dlaczego nas pociagaja faceci ktorzy sa , hamami i nas nie szanuja? Wlasciwie chodzi mi o to ze moja najlepsza kumpela jest z facetem co ja nie szanuje mam nadzieje ze wiecie o co chodzi. Ona ma 22 lata jest mloda, atrakcyjna madra ale w jednej kwesti jest "glupia" Wszyscy jej mowia ze zasluguje na kogos innego a nie na niego, co ja upokarza. Ale nie idzie jej przetlumaczyc dziewczyny pomozcie mi jej pomoc, doradzcie mi co mam jej powiedziec zrobic? POMOCY !!!!!!!!!!!!!

Kadaru
15 listopada 2010
Witam:) Sam sie właśnie zastanawiam co wy widzicie w takich facetach, pewnie są bardziej męscy ... Co do koleżanki to raczej jej nie przetłumaczysz, puki sama sie nie sparzy porządnie to nie przejrzy na oczy...
Sam mam taką koleżankę i nie mogę jej do rozsądku przemówić, całe "szczęście" ostatnio Ją zdradził i sie rozstali, szkoda mi dziewczyny ale tamten koleś na nią nie zasługiwał...
Uwaga! mężczyzna!

Merc
16 listopada 2010
1.Przeważnie tacy mają najlepszy wygląd, co (jakkolwiek i cokolwiek by nie powiedzieć on ma dużą wartość) liczy się jako + 40-60 %.
2. Puszczają szybki i tani bajer
3. Mają dobry sposób na wykorzystywanie kobiet
4. Kobiety przeważnie widzą "TO COŚ" w mężczyznach i nie zwracają uwagi na to jak oni potrafią kierować i wykorzystywać przy tym dziewczyny.
Póki sama nie zrozumie o co tak na prawdę Wam chodzi to te słowa będę przez nią puszczane na wiatr. Musi to zobaczyć.

Marchewka
22 lutego 2011
Może dlatego, że wolę kobiety, mam nieco inne zdanie na temat związków, ale jedno wam powiem kumpelki: nie ma co marudzić tylko trzeba mieć otwarte oczy. Kobiety są niekonsekwentne. Większość szuka mężczyzny: czułego, kochającego, inteligentnego, wyrozumiałego, na którym można polegać, wiernego, itd. itp. (poczytajcie opisy profili na naszym forum) A prawda jest taka, że na taki rzadki okaz nie zwrócicie uwagi, nawet gdy się o niego potkniecie:P Byle cham i prostak zrobi większe wrażenie:( Mam jedno wytłumaczenie: ewolucja. Inaczej tej schizofrenii nie da się wytłumaczyć. Widocznie te z mniejszymi wymaganiami łatwiej się rozmnażały i przetrwały, żeby jęczeć i płakać na forach i blogach:) Jak już wspomniałam, faceci nie robią na mnie wrażenia seksualnego i mam dystans. Widzę jak marnują się porządne egzemplarze, a zgniłe jabłka „wyrywają laski”. Nawet jeden sku*****c podebrał mi dziewczynę(!) i miał czelność proponować trójkącik. Ślady po pazurkach ostudziły palanta – ale niesmak został. (Tak ją kochasz, że chcesz jeszcze mnie zaliczyć?) Pocieszcie się, że mężczyźni też źle trafiają (i lesbijki niestety też). Nie przesadzajcie, że trefni są ładniejsi. Koleżanka wychodzi za mąż w maju za naprawdę porządnego, a przystojnego faceta. Nawet mnie się podoba;) Teledysk na pocieszenie: http://www.youtube.com/watch?v=W7B_s5SwsGk&feature=related