Strona główna > Grupy > Facet > Proszę o radę!
Facet
Wszystko o facetach :)

Proszę o radę!

nusiula
6 listopada 2010
Jestem od 7 lat w związku z facetem, od 2 lat mieszkamy razem. Niestety od dłuższego czasu nie czuje do niego żadnego pociągu seksualnego... Na domiar tego po uszy jestem zadużona w niedawno zapoznznym żonatym mężczyźnie, który daje mi dziwne znaki (umawia się ze mna na kawę, dzwoni, pisze smsy, wysyła w nich buziaki)..Co o tym myślicie? Już szaleję.Próbowałam zapomnieć o nowym znajomym, ale totalnie zawrócił mi w głowie!

kasia27041990
7 listopada 2010
odpowiedz sobie na parę pytań dot. swojego związku- czy jest to Ten mężczyzna z ktorym jesteś i z ktorym chcesz byc na zawsze? 7 lat to bardzo duzo, znacie sie juz bardzo dobrze. Rozumiem cie ze wyczuwasz monotonie, jak to bywa w kazdym dlugim zwiazku, moze czas na zmiany w Twoim zyciiu? czy czujesz sie szczesliwa z swoim facetem?
napisałas ze "zadurzyłas sie". tak, zauroczył Cie inny facet. piszesz ze zonaty,spotykacie sie i byc moze to nie jest fair wobec jego zony. Zonaci faceci sa najbardziej pożądani bo śą nieosiągalni. no niestety ale tak jest. Myslisz ze ten facet czuje cos wiecej do Ciebie? jesli tak czy moglby byc skłonny do odejscia on zony? czy poswieciłabys swoj zwiazek nad ktorym tak długo pracowałas dla zonatego faceta?