Strona główna > Grupy > Facet > Klapki japonki dla faceta?
Facet
Wszystko o facetach :)

Klapki japonki dla faceta?

czarnaporzeczka
29 czerwca 2010
Zastanawiam się dlaczego, ale wielu facetów w Polsce nie chce nosić japonek. Nie spotkałam się z takimi absurdalnymi oporami w innych krajach, z czego to wynika? ;) Chcę kupić mojemu facetowi taki model http://www.tanisport.pl/puma/Puma_Japonki_341442/Product.aspx, akurat tutaj jest w fajnej cenie, myślicie, że mu się spodobają?

Adka
29 czerwca 2010
Ten mój nosi japonki,i mysle,ze jest to męskie.
Ja na Twoim miejscu bym kupila te japonki(sa bardzo fajne),ale moze pierw sie dowiedz czy bedzie ten twoj nosil takie "klapki",bo nie kazdy facet umie w nich chodzic.

pleasure
29 czerwca 2010
Mój nie cierpi japonek :P Dla niego najwygodniejszymi butami są adidasy. Nie dociera, że stopki mu się męczą w upał itp.

(?)
29 czerwca 2010
to ze nie chca nosic,kazdy nosi co lubi...ale wiecie co mnie najbardziej rozpiepsza? ale te skarpety naciagniete prawie na kolana!!!!!a w samdalach to juz w ogole rewelka!!!a zdazaja sie perelki:D

czarnaporzeczka
30 czerwca 2010
Mi się wydaję, że po prostu niektórym facetom nie chce się zadbać o stopy. :D I to cała filozofia, bo nosząc japonki faktycznie jakieś minimum higieny i estetyki trzeba zachować. A stopy cudownie odpoczywają w takich klapkach, a te mi się wydają takie dość męskie, przez kolory. ;)

Meandra
18 czerwca 2011
Moim zdaniem mężczyźni wyglądają bardzo dobrze w japonkach. Ostatnio właśnie dosyć często przesiaduję na stronie taniebuty.pl i szukam takich, które spodobałyby się mojemu lubemu. W końcu na takie upały jest to idealne rozwiązanie.