Strona główna > Grupy > Facet > Co można zrobić :)) DAjcie pomysly ;)
Facet
Wszystko o facetach :)

Co można zrobić :)) DAjcie pomysly ;)

xxnobodysgirlxx
30 stycznia 2010
Co można robić z chłopakiem w sobotni wieczór :) Tak żeby sie nie nudził ;) Już odrzucił pujśćie na lodowisko a kino nieczynne jest niestety :) co mozna jeszcze robić:) może być i na powietrzu i w domu ;) co proponujecie;)

agusiaczek
30 stycznia 2010
Możeci wyjść coś zjeść, na spacer, do baru na jakiegoś drinka albo soczek... w domu można pograć w karty, statki, państwa- miasta, można zagrać w butelkę na pytania, a także w gry. My np. mamy ściągnietego emulatora z pegasusa na kompa, podłączamy pady i wgrywamy gry na dwójkę graczy.

domcia120
30 stycznia 2010
Ja bym planowała Sobotni wieczór w domu przy chipsach i fajnym filmie :D

Wybierz Horror :D !

pleasure
1 lutego 2010
My często chodzimy na spacery :)
jeździmy na rowerach, gramy w wii :) idziemy do ulubionej restauracji albo kawiarni, oglądamy filmy w domu lub kinie... to tylko pare z naszych rozrywek;))

SummerOblivion
1 lutego 2010
monopol i twister moje ulubione gry :) razem gotujemy (On jest w tym mega dobry a ja sie przy okazji się czegoś naucze). Fajny pomysł też jest z przjechaniem się na pływalnie, bilard. a tak wieczorem dla rozkręcenia atmosfery ]:-) możecie sobie porobić zdjecia które będziecie mogli robić wyłącznie wy ;)

dunkia
28 lutego 2010
Jeszcze z planszowek to polecam scrable

amelka22
29 kwietnia 2010
Pełno osób korzysta z takich rzeczy to czemu Ty byś nie miał. Na dyskrecja.pl masz ogromny
wybór żeli, wibratorów, bielizny, przedmiotów erotycznych. Wejdz i zobacz