Strona główna > Grupy > Facet > Nie zdecydowana
Facet
Wszystko o facetach :)

Nie zdecydowana

kwiat
29 stycznia 2010
Hej:)jestem z chłopakiem od ponad 3 lat i od niedawna mam wątpilowości czy bycie razem ma jakiś sens.Od tego czasu nudzę się w związku.Jestem osobą która lubi wyjśc na impreze a mój chłopak jest raczej spokojny.Mam wrażenie ze jesteśmy z dwóch innych światów.Myślę, że potrzebuje wolności zeby się wyszaleć, ale nie jest łatwo rozstać się po tak długim czasie.W dodatku tyle nas dzieli. Mamy zaplanowane ferie a teraz był miała to zepsuć?Nie wiem co mam robić.Nie chciałabym go zranić, ale też niechcę się tak cały czas "dusić".Rozmawiałam z kumpelą na ten temat i powiedziała ze nie mam na to patrzeć, (że mamy zaplanowane ferie czy to że mój chłopak otwiera teraz firmę a ja miałabym mu tam pomoć )tylko mam patrzeć na siebie.Liczę że dodacie mi wiary w siebie i doradzicie bo ja nie wiem jak mam to zrobić.

zbir
29 stycznia 2010
Hej:)jestem z chłopakiem od ponad 6 lat, i od 3 mam poważne wątpliwości. Już się zaręczyliśmy, ale mam wrażenie że jesteśmy z dwóch innych światów. Tyle nas dzieli. Mamy zaplanowany ślub za rok, i miałabym nagle to zepsuć?...

Jeśli teraz, gdy jsteś młoda dopadła was rutyna, a Ty nie czujesz się w tym związku dobrze, to z czasem, samo z siebie nie zrobi się, że będzie lepiej. Może warto powalczyć? - możesz z nim o tym problemie "szczerze porozmawiać", lub dać mu ostrożne sygnały, by wiedział że coś jest nie tak, i zaczął sie bardziej starać. Wyczuj czego chcesz, nabierz pewności, zrób to i niczego nie żałuj.
Uwaga! mężczyzna!

agusiaczek
29 stycznia 2010
Jeżeli się dusisz w związku to nie ma sensu go ciągnąć. Nawet jeśli Twój partner teraz by się zaczął starać to i tak doszukałabyś się jakiś braków w nim czy w Waszym związku. Nie ma sensu być z kimś tylko dlatego, że zepsujesz ferie i zranisz jego uczucia. Rozstania nie są łatwe i zawsze ktoś jest zraniony. Jednak poradziłabym Ci się najpierw zastanowić czy nie będziesz później żałować tego kroku i czy naprawdę nic do Niego nie czujesz...

pielegniarka86
29 stycznia 2010
pozmawiaj z nim i powiedz, że chciałabyś czasem wyjść gdzieś się pobawić i zobacz jak on na to zareaguje. Powiedz, że się zwyczajnie nudzisz w tym związku i czujesz się jak "stare dobre małżeństwo". Nie wiem na ile jesteś przywiązana do swojego chłopaka i czy go kochasz, ale z tego co piszesz to on myśli już poważnie o waszym życiu, a ty chcesz się jeszcze bawić. Myślę, że na wszystko można znaleźć czas tylko trzeba chcieć.

domcia120
30 stycznia 2010
Ferie to dobry czas żeby od Siebie odpocząć :)
2 tygodnie bez niego dobrze ci zrobi ...

Porozmawiaj z nim o tym :p

xxnobodysgirlxx
31 stycznia 2010
Ja na twoim miejscu sprubowalabym z chłopakiem znaleźć jakiś konsensus w sprawach imprez i tego jak sobie wyobrażacie zwiazek bo tak jak pielegniarka86 widać ze kazde z was inaczej sobie go wyobraża ;) jeśli to nie zadziała to sie rozejdzcie . A przy okazji takiej rozmowy bedzie łatwiej wam sie rozejść bo on bedzie wiedział dla czego ;)

SummerOblivion
1 lutego 2010
Powiedz mu też co mu leży na sercu. Mozna sie wyszalec w związku nie obawiaj się tego ;) czasem mi sie zdarza wyjsc na impreze bez mojego. potańcze (sama) wypije kilka drinków i pogadam z znajomymi nie ma zadnego problemu ;) ale jeśli chodzi o to ze tobie sie nudzi w związku i dlatego chcesz sie rozstac to sądze ze to nie dobry powód gdyż uważam ze z takich powodów związki rozpadają się bezsensownie lepiej weź sprawe w swoje ręce i zrób coś żeby nie było nudno! w większości takich wypadków jak dziewczyna z tego powodu zrywa z facetem potem za nim teskni.

amelka22
29 kwietnia 2010
Pamiętajcie o dobry nawilżeniu. Jeśli nie będzie jego to seks może nie być przyjemny a bolesny.
Stosujcie żele nawilżające, które dodatkowo wzmacniają doznania. Na dyskrecja.pl macie tego pełno.