Jestem z moim chłopakiem już 3 lata ;)) on niedawno był na imprezie sam z chłopakami beze mnie . Teraz moja przyjaciółka chce wyciągnąc mnie na impreze bez niego dlatego że on jest w szkole . powinnam iść ? czy nie jak sadzicie ? nie bedzie to powodem do kłutni ?
oczywiście, ze powinnaś iść! Dlaczego on może chodzić bez Ciebie, a Ty bez niego nie. Tylko mu o tym powiedz i nie ukrywaj nic. Powiedz, a nie spytaj o pozwolenie...
A moim zdaniem to potworne, że zamierzasz w tak okrutny sposób wystawić na szwank wasz związek narażając się na pokusę jaką jest pierwsza od 3 lat impreza bez chłopaka. Wstydź się.
sorry bardzo ale w takim razie jakim prawem jej chlopak poszedl na impreze bez niej?? niech on z niej nie robi pantoflare. mi sie wydaje ze jak on mogl isc na impreze z kumplami, bez niej to ona tez moze. po takim dlugim stazu powinni miec juz do siebie zaufanie...
wiec dziewczyno nie martw sie. ja bym na twoim miejscu poszla. w koncu on cie nie przykuł do kaloryfera zebys siedziala w domu.
baw sie jest karnawal jeszcze ;)
Kochana takie sytuacje będą się powtarzać całe życie.Skoro zaufałaś jemu,teraz on powinien zaufać Tobie.Korzystaj z uroków młodości i nie przyzwyczajaj faceta do tego,że wychodzisz tylko z nim!Masz swoje koleżanki,swoje życie.
Zbir uważam ze masz rację, tak nie można ! To dopiero 3 lata, co będzie za 15 lat ?!?! Jeszcze jej się zachce jechać nad jezioro z ciotkami na 2 dni !!! :D
Dokladnie zgadzam sie !!powinnas isc i slusznie powiedziala Pielegniarka Nie pytaj tylko poinformuj ze wychodzisz-to kwestia zaufania a jak teraz tego miedzy wami nie ma to potem bedzie ciagle pod gorke!!! Baw sie dobrze!!;)
No po 1 nikt nie 3ma Cie na smyczy wiec jesli Ty zgodizlas sie zeby poszedl to Ty tez mas zprawo bo nie jesteś jego własnościa. Mój chłopak jeśli już gdzieś idzie to mi mówi otym nawet czasami pyta czy nie mam nic przeciwko i sam mi nie zabrania wręcz cieszy sie że też gdzieś wychodzę i mam z kim spędzić czas i nie tylko jestem uzależniona od niego. I dalej jeśteśmy blisko bez kłutni. A po 2 pytanie jak Ci ufa to czego ma sie bać i tak samo ty. Powinnaś iść jak masz ochotę i nie tylko by jemu odpłacić napewno za nerwy jakie musiałaś przeżyć bo wiadomo że myśli się co on tam może robić tak czy siak podświadomie. Pozdrawiam
Seks musi być urozmaicony. A jeśli ma taki być to musicie dobrać jakieś zabawki do tego. Na dyskrecja.pl macie ogromny wybór różnych rzeczy które go uatrakcyjnią.