Strona główna > Grupy > Facet > Jak ukarać faceta???
Facet
Wszystko o facetach :)

Jak ukarać faceta???

izunia3108
21 stycznia 2010
Kilka miesięcy temu poznałam świetnego faceta z którym nie długo potem się związałam. Był cudowny, zabiegał o mnie, starał się.... W końcu chciał się ze mną kochać. Byłam dziewicą więc długo się zastanawiałam, ale w końcu mu uległam. Potem jeszcze przez jakiś czas było dobrze-bo swoimi czułymi tekstami potrafił tak mnie zmanipulować, że we wszyskim mu ulegałam;( Ale przez ostatni miesiąc nie mogliśmy się zbyt często spotykać i stał się chłodny. Zapewniał że jest ok, ale nie było. Trzy tygodnie temu musiał wyjechać na kursy zawodowe, a kiedy po tygodniu wrócił na weekend stwierdził że musi sobie nasz związek przemyśleć bo chyba nie ma sensu:( Ale postanowiliśmy dać sobie czas... Wczoraj zadzwonił do mnie jego kolega, z którym jest na tych kursach i powiedział że ON mnie zdradza i chwali się tym;( Gadałam o tym z tym moim i cóż... najpierw udawał głupiego ale potem... wiadomo;( Okazało się jeszcze, że nie tylko mnie tak wykożystał....
Chciałabym zrobić coś, po czym już nigdy nie skrzywdzi żadnej dziewczyny, coś co jak się mówi pójdzie mu w pięty. Tylko jak to zrobić???

Ela
21 stycznia 2010
a widzisz... zabrał ci coś cennego, ostrzegaliśmy Ciebie, niestety nic już nie zrobisz.

Nie ukarasz go, bo to nie ma sensu.

morelka
21 stycznia 2010
nie wart jest niczego, żadnego zachodu, dla mnie taki koleś jest SKOŃCZONY!!! ta krzywda jaką On wyrządza dziewczyną, wróci do Niego, zobaczysz...olej Go, pokaż Mu ze masz Go tam gdzie On Ciebie...,i jeszcze ma tupet wychwalać się i grac głupa, ma odwage posuwać sie do takich czynów, to niech ma odwagę przyznać sie do nich- nie sądzisz?
Kara przyjdzie sama...sama zobaczysz

Ela
21 stycznia 2010
Ja bym takiemu jedynie pograła na zazdrości ;] Zmień się? Może w wyglądzie, ubiorze, niech inni chłopacy powiedzą, ale ta Iza wyładniała, że ma super charakter, itp. A on pomyśli, a mogłem z nią być, taki głupi byłem, itp.

izunia3108
21 stycznia 2010
Jeśli chodzi o ten pierwszy raz to nie żałuję.... żałuję tylko tego jak gładko dałam się wykożystać. Macie rację :) Nie ma sensu się przejmować... Dzięki:)

pielegniarka86
21 stycznia 2010
najlepiej by było pozbawić go "narzędzia pracy" :D wtedy na pewno nie skrzywdzi żadnej dziewczyny :D łowca dziewic się znalazł!!

Kasienka1979
22 stycznia 2010
Życzliwy ten jego kolega :) Wydaje mi się że nie ma takiej rzeczy jaka mogłabyś mu zrobić żeby już żadnej nie skrzywdził. Na tym polega życie i często jest tak że ktoś musi cierpieć żeby ktoś inny był szczęśliwy. W nas kobietach nigdy nie rozumiałam jednej rzeczy o każdym naszym związku myślimy jakby o ostatnim, poświęcamy się mu i oddajemy w całości. Dzięki bogu ze nie żyjemy w czasach że aby wyjść za maż trzeba być dziewicą :)
A o kare się nie martw przyjdzie dzień że bedzie płacił za złe uczynki jak każdy z nas:)

czarnulka1724
22 stycznia 2010
Tak - skrócić i wyrzucić ten narząd pracy :)

agusiaczek
22 stycznia 2010
Olać go i nie szukać na siłę zemsty... pokręcić się mu przed nosem z jakimś przystojniakiem i mieć go głęboko w d... i nauczyć się na przyszłość, że facet to świnia :P

just89
23 stycznia 2010
najlepsza zemsta jest ponoc nie zwracanie na niego uwagi. faceci ponoc szalu potem dostaja bo dziewczyny ich olewaja. to bedzie najlepsza zemsta

Adka
24 stycznia 2010
Mysle,ze kiedys w przyszlosci zycie na nim sie zemsci,wiec nie musisz nic kombinowac,bo po co? A nawet gdyby,to co wymyslisz?
On zapewnie nie wie,że zle postąpił,może kiedyś zrozumie,ale nie teraz.
A ty moja panno na przyszlosc bądz bardziej ostrożna:-)

Ela
27 stycznia 2010
Nie żałujesz? Ja bym żałowała, że dla takiego dupka się oddałam.

(?)
27 marca 2010
hmm... skąś to znam... nie jest to miłe... tez mnie taki skrzywdził prawie tak samo...ale ja jakos nie załuje... mówi sie trudno trzeba zyc dalej... i olac go.. choc nie jest to łatwe.. ale on kiedys napewno tego bedzie załował..

dize
25 kwietnia 2010
Wiecie co kobietki;) ja podobnie straciłam głowę dla chłopaka...było to 3, 5 roku temu... była to moja pierwsza miłość... oddałam mu się.. nasze szczęście nie trwało długo. Po 6 mcach odkryłam że ma dziewczynę i 6 letniego syna.. świat mój legł w gruzach... ukarałam go w ten sposób iż doprowadziłam do spotkania w restauracji.. ja on i ta jego narzeczona...iskry szły..wyjaśniliśmy wszystko sobie.. żal mi było jej bo tyle lat ją oszukiwał...my jesteśmy koleżankami.. żadna z nas nie zdecydowala się angażować dalej w ten związek...

a dziś mam innego i bardzo go kocham... choć to męzczyzna po przejściach-ale przynajmniej jest szczery;) Tamten nie był nic wart... pozdrawiam

amelka22
29 kwietnia 2010
Polecam Wam ciekawy sklep dyskrecja.pl Mają tam ogromny wybór rzeczy erotycznych. Sama sobie
przez ten sklep urozmaiciłam seks z swoim chłopakiem

Kadaru
5 października 2010
Niestety Faceci to świnie i nie znajdziesz żadnego sposobu żeby takiego ukarać a jak byś i nawet coś wymyśliła to zapewne i tak szybko o tym zapomni;/

Pozdrawiam:)
Uwaga! mężczyzna!