Strona główna > Grupy > Facet > Czy On kocha Ją? czy mnie?
Facet
Wszystko o facetach :)

Czy On kocha Ją? czy mnie?

morelka
23 stycznia 2010
Kochane chodzi o to, ostatnio rozmawiałam z facetem o jego byłym związku, który trwał ponad trzy lata, On kochał, ale Ona nie odwzajemniła do dna dzisiejszego jego uczucia....z tego co wiem bardzo Ją kochał i ciągle myślał sie że Ona to uczucie odwzajemni, i trwało to dopóki ja nie pojawiłam sie na jego drodze...jesteśmy Razem, powtarza mi że kocha i że nikt do tej pory nie dał Mu tyle szczęścia co ja....że jest szczęśliwy itp., ale nie wiem czemu mi ciągle zdaje się że On nadal Ją kocha, czy mogę tak myśleć, ja nie wiem boje sie trochę tego wszystkiego...powiedźcie co o tym myślicie...z góry dziękuję

zbir
23 stycznia 2010
Mam mocnego kaca, więc dam mocną podpowiedź :D Masz dwie opcje - albo nie rób nic, nie truj się głupimi myślami, bo nie ma po co.

Albo wejdź z nim w grę, po to by się w tobie szalenie zakochał (jeżeli masz wątpliwości czy tak jest aktualnie). Skoro nikt dotychczas nie dał mu tyle szczęscia co Ty, to jednego dnia daj mu tego szczęscia jeszcze więcej, a zaraz potem nieoczkiwanie zerwij z nim całkiem kontakt na kilka dni, nie odpisuj na gg, nie odbieraj tel. itd. Tamta dziewczyna zniknie mu z oczu, bo wpadnie w za duży szok, aby myśleć o kimś innym niż Ty. Później za nic nie przepraszaj, tylko możesz wyjasnić, że po prostu pojawił się obok jakiś mężczyzna, i musiałaś coś przemyśleć. Hehe, oczywiście wyczuj czego pragniesz i potraktuj tę radę z dystansem :)
Uwaga! mężczyzna!

morelka
23 stycznia 2010
hmm dzięki za rade, oczywiście potraktuję ją z dystansem:)

agusiaczek
23 stycznia 2010
Zastanawiałaś się dlaczego doszłaś do takich wniosków? Dlaczego Ci się wydaje, że kocha ją? Czasem trzeba popatrzeć z dystansem na swoje obawy i zaufać tej drugiej osobie. Zawsze możesz porozmawiać o swoich lękach z partnerem.

morelka
23 stycznia 2010
tak zastanawiałam się nad tym wszystkim...nie widzieliśmy sie jeszcze, by móc o tym porozmawiać na żywo, bo niestety dzieli na 2000km:( w poniedziałek mamy się zobaczyc :):):)

Adka
25 stycznia 2010
Morelko sądze,ze powinnas nie myslec o tamtej..To ,że ją kochal to pewnie minelo,ma ciebie. Tak naprawde to szukasz sama sobie problemow,dopoki nie masz zadnych podstaw aby byc zazdrosna,nie rob nic.Ciesz sie,ze masz go,ze jest Ci przy nim dobrze.

Limetka
25 stycznia 2010
zbir masz trochę racji ;] Polecam film Brzydka prawda ;>

amelka22
29 kwietnia 2010
Jeśli szukacie zabawy to zajrzyjcie na dyskrecja.pl Dzięki temu serwisowi Wasz seks będzie
o niebo lepszy. Gwarantowane!