Strona główna > Grupy > Facet > dziwna sytuacja
Facet
Wszystko o facetach :)

dziwna sytuacja

pielegniarka86
20 stycznia 2010
poznałam faceta na imprezie i wymieniliśmy się numerami telefonu. Odezwał się następnego dnia. Wymieniliśmy parę sms-ów. Później znowu spotkaliśmy się przypadkiem w pubie, pogadaliśmy sobie i na tym wieczór się skończył. Po tym ja się do niego odezwałam i umówiliśmy się na oglądanie filmu. Później znowu były sms-y,ale nie spotkaliśmy się, bo on twierdził, że nie miał czasu, ale jak go znajdzie to na pewno się zobaczymy. I nie odezwał się oczywiście...W weekend byłam w pubie i on przyszedł, było już późno. Zobaczył mnie z kolegą jak rozmawiamy, ale przywitał się ze mną i zaraz wyszedł. Później mnie przepraszał w sms-ach za swoje zachowanie i powiedział, że był zły, bo zobaczył mnie z innym facetem i to go zdenerwowało, a poza tym już trochę wypił wcześniej. Czuję się dziwnie i nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, bo on się nie odzywał do mnie pierwszy od czasu sms-ów po filmie, a jak mnie zobaczył z innym to się wkurzył i był zazdrosny. Nie wiem, czy mu na mnie zależy i czy chce kontynuować znajomość, bo się nie odzywa, ale jest zazdrosny o mnie. Co o tym myślicie??

morelka
20 stycznia 2010
hmm miałam kiedys podobnie, i skończyła sie ta znajomość....Pomyślałam, że On w ten dzień co tak późno już spotkaliście się w pubie, był może zobaczyc czy Ty jesteś, bo skoro wszedł i wyszedł, a i jeszcze Ty rozmawiałaś z kolegą....może wzbudziło to w Nim zazdrosć i dlatego, nagle zaczął przepraszać za swoje zachowanie...jeszcze nawiąże do tego "...Później znowu były sms-y,ale nie spotkaliśmy się, bo on twierdził, że nie miał czasu..." dla chcącego nic trudnego....Ja zrobiłabym tak na Twoim miejscu, nie odzywałabym się pierwsza, może to że zobaczył Cię z tym znajomym da Mu cos do myślenia, i zacznie się starać i dążyć do tego by się częściej widywać z Tobą...jeżeli nie będzie sie odzywał to znaczy, że Mu nie zależy...
Nie wiem czy Tobie zależy na tym by może coś z tej znajomości wyszło:)
różnie można to jego zachowanie interpretować..., ale ja zebrałabym cierpliwosc i czekała, aż On się pierwszy odezwie, czasami trzeba pokazać troszkę obojętność, zlewkę żeby facet zaczął dumać!!!
życzę Ci jak najlepiej...:) daj znać jak się potoczyło:) powodzenia:*

Adka
20 stycznia 2010
Widze,że trafil ci sie cieżki "przypadek"..hehe:-)
Facet chyba sam nie dokonca wie jakie ma zamiary wobec ciebie,niby chce,ale nie chce.
Może w jakims stopniu był o ciebie zazdrosny,zreszta nie dziwie sie,kazdy facet nie znosi gdy jakis inny facet przystawia sie do jego obiektu uczuc. Jesli oczywiscie TY jestes tym obiektem.
NIe wiem czy warto czekac az on sie łaskawie odezwie,moze to jest typ faceta nie śmiałego?
Z jednej strony to facet powinien zabiegac o nasze wzgledy,ale ja bym do niego zadzwonila i bym sie z nim umowila,i bym sie wprost zapytala jakie on ma zamiary,czy chce wasza znajomosc kontynuowac,czy nie ,a jesli tak to na jakiej zasadzie?
A jeżeli on by wymigał sie brakiem czasu to bym kompletnie sobie dała spokój,szkoda czasu,i kto wie moze nawet łez? Bo nie wiem czy przez takiego faceta (ktory raz chce a raz nie) we furie bys nie popadała.
Zreszta dziwi mnie to,ze niby pisał Ci wczesniej,ze ma malo czasu itd.,ale jakos znalazl czas na wyjscie do puba bez ciebie.
Ale ciesze sie pielegniarko,że poznałas nowego faceta:-)
Bo moze jednak on sie zmieni,i wam sie ułoży. Czasem tak bywa,ze kobieta z meżczyzna pierw musza troche powalczyc o siebie,dopiero potem stawaja sie jednoscią:-)

24edytka91
21 stycznia 2010
hmm może z nim pogadaj.. spytaj go na czym stoisz... nie ma to jak szczerza rozmowa o ile obie strony są szczere... Powiedz mu o tym wszystkim co tu napisałaś. pozdrawiam :)

pielegniarka86
21 stycznia 2010
tak, tylko teraz to on nie daje znaku życia :(

amelka22
29 kwietnia 2010
Pełno osób korzysta z takich rzeczy to czemu Ty byś nie miał. Na dyskrecja.pl masz ogromny
wybór żeli, wibratorów, bielizny, przedmiotów erotycznych. Wejdz i zobacz