Strona główna > Grupy > Facet > Nie wiem co o tym myśleć , chodzi...
Facet
Wszystko o facetach :)

Nie wiem co o tym myśleć , chodzi o chŁopaka ;]

Madziusiaxxx
13 stycznia 2010
Hej dziewczyny ;] Nie wiem co o tym wszystkim myślec więc zapytam Was o zdanie;D
Otóż , mój problem dotyczy CHŁOPAKA.Otóż w sylwestra byłam na swietnej imprezie,na której był tez chłopak który od lat mi sie podoba.Nie sadziłam że pomiedzy nami do czegoś dojdzie , bo byla też dziewczyna w ktroej on sie kochal niedawno , wiec myślałam że nic nie bedzie ... a tu bum ! Całowałam sie z nim ! I to nie byl jednorazowy calus , tylko namietne pocałunki z języczkiem.Ahh jak teraz o tym myśle to sie rozpływam , ale on byl pijany.No i problem w tym że , ta dziewczyna co on sie w niej kochał kiedys, zaczeła beczec przez to że on cos ze mna ! nO to oczywiście pogadal ze mną, powiedział że nie chciał żeby tak wyszlo , przeprosił i wgl , ja powiedziałam że ok . i nic wiecej od niego nie wymagalam.Do końca imprezy tanczyl i przytulał sie z nia. Teraz w sumie jest zajebiście pomiedzy nami.Chodzimy do jednej szkoły ,mamy wspólnych znajomych a więc widzimy sie często,gadamy,smiejemy sie ... ale on gadal z moja przyjaciółką [którą darzy zaufaniem] i mówił jej że żałuje tego że sie ze mna całowal , ja nie wiem juz co o tym myśleć ,a wczoraj jeszcze jak wracałam do domu z skądś to pytałam sie czy idzie,on powiedział że jedzie z kolega , no to ok,wyszłam ,idę , ide a tu zaraz on podjeżdża z kolegą i jego kolega mowi `przywiozłem Twojego kochanka` ON wyszedł normalnie z samochodu , jego kolega nawrócił i pojechał spowrotem,a ON zostal i mnie odprowadził.Jakie to było słodkieeee,heh , ale Jak myślicie , czemu to wszystko ? dodam że przed rokiem kręciliśmy ze sobą , podobałam mu sie ale do niczego nigdy pomiędzy nami nie doszło. Moja przyjaciółka twierdzi że mogloby byc cos pomiedzy nami , bo bylo raz cos takiego że jego kolega jka byli u mnie [moja przyjaciółka,ON,chłopak przyjaciółki i ten kolega] to powiedział jak ja wyszlam z pokoju że chciałby cos ze mna bo niezła dup** ze mnie ,no i podobno ON był strasznie zadrosny , tzn taka miał minę . Porszee o odpowiedz ,choćby nawet w komentarzu ;] a jakby cos mam 16 lat ;]

(?)
13 stycznia 2010
JAKIS NIE ZDECYDOWANY TEN CHLOPAK.RAZ TAK,A RAZ TAK...W TAKIM KÓŁKU SIE KRĘCICIE.
MYSLE,ZE POWINNAS DAC SOBIE Z NIM LUZ...
UNIKAJ GO.
JAK MA DZIEWCZYNE,TO NIECH SIE NIA ZAJMIE,A NIE,ZE MĄCI CI W GŁOWIE.

Madziusiaxxx
13 stycznia 2010
On nie ma dziewczyny

Adka
13 stycznia 2010
A może pogadaj z nim? Zapytaj sie co on od ciebie oczekuje? Jakie ma zamiary wobec ciebie?
Takie podlotki to w podstawowce sie robiło:-)
Może tez byc tak,że on boi sie zapytac ciebie,czy bedziesz jego dziewczyna?

morelka
14 stycznia 2010
ale to pogmatwane...hmm wg mnie to On sam nie wie czego chce, zachowuje sie jak dzieciak...będąc na Twoim miejscu dałabym sobie siana, tu z Tobą za chwile juz z Tamtą, tłumaczy sie że był po alkoholu, że żałuje...nie no dla mnie to troszke takie żenujące....nie pozwól bawić sie własnymi uczuciami...a On jak czegoś chce niech sie zdecyduje a nie, skacze z kwiatka na kwiatek...

xxnobodysgirlxx
17 stycznia 2010
Ja na twoim miejscu to bym zapytała go wprost czy on cos planuje z Tobą lub odpuścić

amelka22
29 kwietnia 2010
Pamiętajcie o dobry nawilżeniu. Jeśli nie będzie jego to seks może nie być przyjemny a bolesny.
Stosujcie żele nawilżające, które dodatkowo wzmacniają doznania. Na dyskrecja.pl macie tego pełno.