Strona główna > Grupy > Facet > co robić???
Facet
Wszystko o facetach :)

co robić???

madzia32
19 grudnia 2009
mam 32 lata i myślę że jestem TRAGICZNA!!!poznałam młodszego od siebie chłopaka,jest super ale ja się ośmieszyłam,zarzywam leki wypiłam kilka piwek,huśtaka nastrojów i chłopak się wystraszył co robić????

(?)
19 grudnia 2009
Najlepiej nic.Poczekaj
Nie znam szczegolow, ale jesli facet mysli o Tobie powaznie to bedzie ok. NIE JESTES tragiczna wszystkie mamy swoje humorki,oni z reszta tez.
Wiek tu nie ma nic do rzeczy,no chyba ze on ma 18...to rzeczywiscie moglby sie wystraszyc:)

SummerOblivion
19 grudnia 2009
każdy czasem zaliczy taką wpadke wiec nie ma co się rozczulać nad sobą... tylko umówić się z nim na kawe ;) Jezeli mu wpadłaś w oko to zapomni o tej jednej wpadce :)

kamila
20 grudnia 2009
podpisuję się pod koleżankami :) a jeśli nie zrozumie, to głupol jest, bo przecież każdy ma prawo do błędu :)

madzia32
20 grudnia 2009
dzięki dziewczyny za porady...właśnie otrzymałam wiadomość od niego że zraziłam go do siebie i możemy się spotkać jutro żeby pogadać ale cytuje:"tylko na chwilke" chyba nie pójde,pomóżcie

Adka
20 grudnia 2009
Idz,idz! Wytłumacz mu,że masz "lekką" głowe do alkocholu i poprostu wygłupiłaś sie.Pokaż mu sie na spotkaniu z innej strony,z tej madrzejszej,zrownoważonej.Nie można jednym takim wybrykiem zerwać cała znajomość.
Huśawke nastroju,kazdemu sie zdarza.Dobrze,że pod pływem alkocholu nie rozebrałaś sie,wtedy to byś mogłabys sie wstydzic:-)
Idż na te spotkanie z podniesianą głową!

kamila
26 grudnia 2009
i jak po spotkaniu ? Wszystko w porządku? :)

Adka
27 grudnia 2009
No własnie,jak sie sprawy potoczyły? Mam nadzieje,że wszystko wporzadku:-)
Pozdrawiam.

amelka22
29 kwietnia 2010
Pełno osób korzysta z takich rzeczy to czemu Ty byś nie miał. Na dyskrecja.pl masz ogromny
wybór żeli, wibratorów, bielizny, przedmiotów erotycznych. Wejdz i zobacz