Strona główna > Grupy > Facet > smutna wiadomosc od narzyczonego!!!!
Facet
Wszystko o facetach :)

smutna wiadomosc od narzyczonego!!!!

niunka710
17 listopada 2009
Witam chcialam sie poradic co wy sadzicie na ten temat??Wczoraj moj chlopak powiedział mi ze dodal do telefonu jakas tam znajoma ktora chłopak porzucił i powiedział ze zrobił to tylko dla tego zeby ja pocieszac i rozmawia z nia przez telefon bez limitu jak mi to powiedział to az mnie serce zakuło normalnie az mnie szlag trafił nie wiem co mam robic jestem zazdrosna ale on mi mowi ze to tylko w formie przyjazni i dobrego sercaL:(co mam zrobic???

Kinia18
17 listopada 2009
Kochanie zaufanie prawda w związku musi być:)
Hmm z drugiej str rozumiem twoje zachowanie sama bym był zazdrosna:/
Ale może powiedz ukochanemu żeby ta dziewczyna przyszła do was na kolacje będzie już was trójka ty będziesz spokojna i poznasz tą dziewczyne:):)

niunka710
17 listopada 2009
Tylko ze nie moge sobie pozwolic na to ze zaprosze na kolacje ja bo moj chlopak mieszka spory kawalek ode mnie studiuje w szczecinie aaa ja jestem od niego 300km wiec mnie trafia jak słysze takie cos:(:(mogł mi w ogole o tym nie mowic...

aga999
17 listopada 2009
porozmawiaj z nim o tym...jak cie bardzo kocha to zrozumnie ze ci to nie odpowiada...a po za tym takie przyjacielskie pocieszanie nie musi trwac dlugo powiedz mu ze musi sie sama pozbierac z tego a nie przez przyjacioł;)))

niunka710
17 listopada 2009
hm mowilam mu to nawet powiedziałam mu ze nie zycze sobie tego aaa on ze mam byc spokoja ale jak??/jak mnie to bardzo drazni....mowilam mu ze jak bedzie dalej z nia pisal dzwonił to nie bede z nim rozmawiac wiec prosze o pomoc co mam mu napisac zeby to do niego trafiło???

morelka
17 listopada 2009
samą by mnie szlak trafiał...., o czym On z Nia może rozmawiać bez limitu? dla mnie to dziwne że Ona szuka właśnie w Twoim chłopaku pocieszenia....a co nie ma koleżanek??? ja bym się zbuntowała....i powiedziała Mu ze nie podoba mi się to!

(?)
17 listopada 2009
W związku musi być zaufanie :)

niunka710
18 listopada 2009
Czyli mam byc spokojna??wczoraj poowiedział mi ze ona do niego napisala smsa ze nie chce zeby przez nia zeby nasz zwiazek sie rozpadł i zeby powstawly jakies klutnie moj chlopak powiedział ze wybiera mnie i mowi ze mnie kocha ale ja czuje cos innego ze cos mi tu nie pasuje albo straciłam zaufanie do niego....

11madziek11
18 listopada 2009
Zaloguj się, aby móc pisać
dobrze rozumiem to ze masz dylemat, bo z jednej strony zaufanie itd a z drugiej zazdrość o tego kogo się kocha, jedynym rozwiązaniem jest szczera rozmowa moze chcial tylko wzbudzic w Tobie zazdrosc (wiem glupie ale u facetow czeste)takze pozostaje Ci tylko szczerosc. Mimo wszystko jak dla mnie jest to totalna przesada... pozdrawiam i zycze pozytywnego rozstrzygnięcia sprawy :)

Adka
20 listopada 2009
Hejka! Jak czytalam twój problem to też tak jak madzia stwierdzilam,ze może on chcial wzbudzic w Tobie zazdrosc?
Facetom czasem glupie pomysly wchodza do glowy.
No ale jesli faktycznie on z nią pisze,to szczerze mówiac nie wiele mozesz zrobic bedac tak daleko..
Mozesz tylko zyc nadzieja,ze faktycznie zakonczyl z nia znajomosc,i jest ok.Poza tym jesli on Ciebie bardzo kocha to sadze,ze nie ryzykowalby piszac z nia,wiedzac,ze ci sie to nie podoba.
Patrzac tez z druiej strony,milo zjego strony ,ze jest wobec ciebie szczery,wiec jesli np.chcialby np. z ta dziewczyna cos wiecej przezyc niz tylko znajomosc,to uwazam,ze na pewno by nic ci nie powiedzial,ze z kim smsuje.
Wiec nie zamartwiaj sie na zapas!!!

perelka28
24 listopada 2009
mój facet też czasem tak robi i mnie to też bardzo wkurza bo jak by nie bylo to jakaś inna kobieta a ja czuje się zagrożona.