Strona główna > Grupy > Facet > jak go rozszyfrować?!
Facet
Wszystko o facetach :)

jak go rozszyfrować?!

pleasure
30 listopada 2009
Ponad rok temu mój Luby zaczął ze mną rozmawiać na poważny temat, a mianowicie - zaręczyny. Zabrał mnie do Apartu mierzyliśmy pierścionki, oglądaliśmy również obrączki... wszystko pięknie - pierścionek był mniej więcej wybrany. Po jakichś dwóch tygodniach od tamtego zdarzenia mój Luby przestał ze mną rozmawiać na te tematy (ni stąd ni z owąd). W zasadzie się nie wytłumaczył dlaczego, mówił tylko, że oświadczy się jak gdzieś wyjedziemy, było mnóstwo takich momentów i NIC.
Zastanawiam się co się stało, dlaczego "zmienił zdanie", porzecież wiem, że mnie kocha:)

pleasure
30 listopada 2009
Nie myślcie drogie koleżanki, że mi tak na tym zależy!!
po prostu zastanawiam się co się stało, dlaczego zmienił zdanie itp.

tilka
30 listopada 2009
Pleasure a ja mysle ze on ciagle chce to zrobic tylko ze np.na swieta strzeli Ci niespodzianke i dlatego nic nie mowi zebys sie niczego nie domyslala bo juz przeciez wie jaki pierscionek i jaki rozmiar.......a przeciez o ile pamietam to wyjezdzasz do niego na swieta wiec chyba wszystko sie uklada............powodzenia;)))

Ela
30 listopada 2009
poczekaj ;] on chce ci zrobić niespodziankę

Adka
30 listopada 2009
Faceci czekaja na odpowiedni moment,pewnie chce aby wszystko wyszlo idealnie! Aby miejsce i czas byl znakomity,moze w sylwester Ci sie oswiadczy?
Wszystko ze spokojem...:-)

pleasure
1 grudnia 2009
myślicie, że to o to chodzi?:> ciekawe, zobaczymy;)
Tilka, tak spędzam z Nim i Jego rodziną święta:)
nadal się stresuję, ale dużo mniej.
Kupiłam ostatnio ciemną sukienkę "mała czarna" pod to biała koszula...no i chyba mogę w takim stroju zjeść kolację wygilijną?:P
troszkę odbiegłam od tematu ;)
przepraszam:*:*

Adka
1 grudnia 2009
No pewnie!bedziesz wygladac bardzo elegancko a przyczym skromnie:-)) Swietny pomysl!

tilka
1 grudnia 2009
No kochana pieknie;)
powodzenia Ci zycze i wlasnie mysle ze o to chodzi-ta chwila jest blisko...;) ;*

kamila
1 grudnia 2009
ajjj tam, faceci, to kombinują jak koń pod górę, mój też ciągle się z czymś "czai" :) a ja mu daję wolną rękę. Gdyby Cię poprosił o rękę tydzień, dwa, czy kilk a miesięcy, to nie byłaby niespodzianka. Oglądając nawet jakieś komedie romantyczne... Facet oświadcza się z zaskoczenia, a ONA mało co języka nie połknie z wrażenia. Może też coś takiego soobie wymyślił. Żeby zobaczyć zaskoczenie i szczęście na Twojej twarzy :) np przy stole Wigilijnym przy "świadkach", albo jeśli na Sylwestra gdzieś wyjeżdżacie, to wtedy bardziej romantyczne chyba :) i ładną datę zaręczyn byście mięli :) a męskiego rozumu nie ogarniemy do końca, jeśli więc się wszystko dobrze układa między Wami, to pozostaje Ci dalej być miłą, kochającą kobietą i czekać, dać się zaskoczyć :)

pleasure
1 grudnia 2009
Kamila pięknie to napisałaś:)

Mój Luby czasami mówi, że nic z tego i wcale ślubu nie chce (najczęściej przy znajomych, i przy tym dziwnie się uśmiecha;) albo sam zacznie i mówi, że np wesele by mu się podobało takie i takie.
Dodam, że budujemy domek, więc...chyba wszystko ok;))

dziewczyny jesteście kochane:) :*:*

SummerOblivion
15 grudnia 2009
tak jak pisały wcześniej dziewczyny pewnie chce Cię zaskoczyć. Nie ma co myśleć że zwątpił bo to niepotrzebnie zaprząta w głowie ;) Jak się w koncu "to'" wydarzy możesz to dokładnie opisac ;O