Strona główna > Grupy > Facet > Czas we dwoje
Facet
Wszystko o facetach :)

Czas we dwoje

pielegniarka86
3 listopada 2009
Ile czasu spędzacie ze swoim facetem?? Widujecie się z nim codziennie?? Moja koleżanka spotyka się ze swoim chłopakiem prawie codziennie, wypełnia on jej prawie cały czas wolny, czy to normalne?? Mój facet z kolei twierdzi, że spotykamy się za często (mniej więcej co drugi dzień), to jak miało by być optymalnie?? Sama już nie wiem co o tym myśleć...

kjvisage
3 listopada 2009
Ja widuje sie z moim mezczyzna codziennie, ale to dltego, ze jestesmy malzenstwem ;) Jako para widywalismy sie bardzo rzadko, dzeililo nas 1200km, wiec nie bylo jak sie spotykac czesciej. Raz na 1-2 miesiecy do niego lecialam, albo on do mnie. Spedzalismy razem pare dni i potem znow czekalismy conamniej miesiac. Bylo ciezko, im dluzej bylismy razem, tym trudniejsze byly rozstania. Z moim wczesniejszym chlopakiem (na miejscu) spotykalam sie prawie codziennie, ale nie spedzalismy razem calego dnia, zeby nie zaniedbac przyjaciol i rodziny. Bo z nimi tez trzeba przeciez spedzac czas. Mysle ze to indywidualna sprawa, jak czesto bedziecie sie spotykac. Musicie odnalesc zloty srodek, ktory odpowid wam obojgu, a bedzie dobrze :) Pozdrawiam!

Kinia18
3 listopada 2009
Ja z moim facetem spotykam się w weekendy:)
Dzielą nas km i on wyjezdza w delegacje od pon do piątku więc nie mamy jak sie widywać..I to mi sie podoba...Ale za często też nie jest dobrze no chyba że już jest się małżenstwem

pleasure
3 listopada 2009
my spotkamy się różnie. czasami widzimy się codziennie, czasami co drugi dzień, a kiedyś widzieliśmy się tylko w weekendy.
a teraz czasami wyglada to tak, że tylko przyjezdza po mnie do pracy i odwozi mnie do domu;] hehe...roznie:) ale ciesze sie ze nie widzimy sie codziennie po pary godzin bo nie byloby czasu na tesknote;)

(?)
4 listopada 2009
Teraz mieszkamy razem ale kiedys kiedys spotykalismy sie w kazdej wolnej chwili:)czasem codziennie czasem co drugi dzien:)jak dla mnie codziennie wcale nie jest za czesto bo jesli dwoje ludzi bardzo teskni to po co sie meczyc?:) a sa ludzie ktorym wystarczaja spotkania pare razy w tygodniu i tez im tak dobrze:)

oNa19
5 listopada 2009
ja widuje sie codziennie gdyz jestesmy juz malzenstwem ale przed to widywalismy sie tez codziennie lub co 2 ale i tak nie chcielismy sie ze soba rozstawac. Moim zdaniem jezeli para chce sie widywac co tydzien to znaczy ze w swojej obecnosci sie nudza ze nie umieja robic nic wspolne... jak teraz nie umieja wytrzymac ze soba codziennie to co bedzie po slubie jak razem zamieszkacie?? codzienne kłotnie? bo nie biedziecie mogli ze soba tyle czasu wytrzymac

pleasure
5 listopada 2009
ona19 są rózni ludzie, różnhe pary, różne pragnienia i zdania.
Nie którym ludziom odpowiada widywanie się np co dwa dni, a nie któryn codziennie.
weź pod uwagę, że każdy jest inny!
myślę, że to wcale nie świadczy o parze źle, że widują się co parę dni! Może mają taką pracę, może mają też inne zajęcia...i nie mogą widywać się codziennie!

PeekABoo
7 listopada 2009
ja spotykam sie raz na tydzień i to dla mnie za mało...

wiesz, każdy ma swoja własną miarę :) raz na tydzień to za mało,ale co drugi dzień to chyba by było za często z kolei..

oNa19
11 listopada 2009
PLEASURE nie mowie ze to odrazu zle swiadczy o parze ale co bedzie jak zamieszkaja razem? jak beda codziennie musiec sie widywac?