Strona główna > Grupy > Facet > Poprawa jego!!!
Facet
Wszystko o facetach :)

Poprawa jego!!!

Kinia18
30 października 2009
Hej dziewczyny...
Więc tak muszę wam to wszystko napisać bo w końcu wasze rady dużo mi pomogły..!!!
Byłam u Olka mieliśmy poważne porozmawiać powiedziałam mu wszystko co mnie bolało i sprawiało mi przykrość w jego zachowaniu...Rozmowa przebiegła bardzo spokojnie nikt nawet głosu nie podniósł..
Za wszystko mnie przeprosił powiedział,że bardzo Kocha i nie chce mnie stracić:):)
Cała sobota przeleciała bardzo fajniutko było widać,że naprawdę mu zależy ihihhi
Z mojego tel powysyłał sobie wszystkie moje zdjęcia i ustawił nawet na tapecie...
Znowu czuje ,że jestem kochana przez niego..
Mam nadzieje,że na długo a nie na jakiś czas..!!!

Dziękuje wam wszystkim za rady bo bez was było by inaczej!!!!

domcia120
30 października 2009
Dobrze że się ułożyło oby tak dalej :) :*

Kinia18
30 października 2009
Też bym tego chciała i to naprawdę z całego serduszka

Adka
30 października 2009
No ja też mam nadzieje,że na dlugo a nie na jakis czas.Bo szkoda bylo by gdybys znów musiala przez to przechodzic.Teraz to jedynie moge ci zyczyc samych szczesliwych chwil!
Tylko teraz nie zgadzaj sie na cos na co nie masz ochoty!!!Od teraz to ty jestes "głowa"zwiazku! Pokaz pazurki!
Wrazie co to na gg pisz co i jak:-)

oNa19
30 października 2009
No to super :) Ciesze sie :)
3mam kciuki by dalej sie układał :*
i tak jak pisała Adka nie ulegaj mi na wszystko i nie pozwol by znowu odwracal kota ogonem i wszystko zwalał na ciebie ;) Nie daj sie ;p
powodzenia

morelka
30 października 2009
...i właśnie to jest najważniejsze, by ptrafić z sobą spokojnie rozmawiać, dochodzić do kompromisów...trzymam za Was kciuki,życzę dużo MIŁOŚCI i zrozumienia....:*

Maery
1 listopada 2009
Pewnie na jakiś czas, im zawsze trzeba raz na jakiś czas walnąć z łokcia żeby sobie przypomnieli :D

kjvisage
3 listopada 2009
Gratuluje! Ciesze sie ze Wam sie udalo :) Co prawda nie udzielalam sie w Twoim poprzednim poscie o Olku, ale sledzilam przebieg wydarzen. Bede trzymac kciuki, zeby nadal tak bylo i zycze duuuzo milosci! :*