Strona główna > Grupy > Facet > Nowy poznany.. hr hr..
Facet
Wszystko o facetach :)

Nowy poznany.. hr hr..

gwiazdeczka44
27 października 2009
Cześc,.
Ostatnio zaczełąm sie spotykać z chłopakiem, ktorego poznałam w wakacje, przypadkiem. ma obecnie 22 lata, jest po studiach madry, przystojny i kasiasty chłopak.. Gdyż mam problem z rozgryzieniem go, ostatnio doszły mnie śłychy od kolezanek, ze on kreci bajera do dziewczyn po to, aby je tylko przelecic i dodac do swej kolekcji:| i nie wiem sama czy pakowac sie dalej w to czy nie:| bo ogolnie jak sie widujemy too nie powiedizlabym ze on taki jest i ze tak traktuje dziewczyny:| z drugiej strony zatsanawiam sie czy mu tak nie zrobic jak on innym, ale to bezsensu jest hmm..:|
Co o tym sadzicie;>??

Kinia18
27 października 2009
Hej gwiazdeczka:***
Moim zdaniem nie rób nic czego byś żałowała..Poczekaj poznaj go bliżej,pokaż mu ,że nie należysz do takich lasek co po pierwszym spotkaniu budzą się u niego w mieszkaniu..Hmmm co do koleżanek nie odebrała bym tego tak na 100% że on taki jest..Dziewczyny są strasznie zazdrosne mściwe itp ale o tym chyba wiesz sama najlepiej hahahah:):)
Co do tego kolesia nie rzucaj wszystkiego bo koleżanki poznaj go,porozmawiaj z nim hmm np..za jakiego chłopaka się uważa,czy był już zakochany, Tych pytań jest mnóstwo...I wierze w to że ty sobie z tym poradzisz i nie bedziesz żałowała niczego co zrobisz życzę powodzenia i mam nadzieję że będzie tak jak ty byś tego chciała:):)

Adka
27 października 2009
No wlasnie,ludzie czasem mowia cos co nie jest prawda.Ja mam jedna przyjaciolke co poznalam na imprezie,i wszyscy mi mowili,ze to pierwsza lepsza,ze lepiej abym nie wciagala sie w ta znajomosc. A jednak nie posluchalam ich, i co z tego wyniklo,ze oni wszyscy mylili sie co do niej. Ze to super dziewczyna,ze nie jest pierwsza lepsza,wrecz odwrotnie.
Chociaz jest takie przyslowie" w kazdej plotce,jest cos prawdy".Moze w nie ktorych tak,ale nie kieruj sie nimi.Miej swoje zdanie.

agusiaczek
28 października 2009
Nie słuchaj koleżanek, kieruj się własnym doświadczeniem, osądem i intuicją, one mogą być zazdrosne. Przede wszystkim miej szacunek do samej siebie ( to, że Ty go zaliczysz nie oznacza, że On się może poczuć upokorzony.)

domcia120
29 października 2009
Dokładnie nie słuchaj się koleżanek . Kieruj się własnymi uczuciami .

gwiazdeczka44
30 października 2009
net mi nie działał i nie odpisywałam sorki..
Kiniu własnie tak robie ;P alee njprawdopodbniej nic nie bd z Tego.. a moze i sie myle. ogolnie dobrze m isie z nim rozmawia, spedza czas ale jest on mi obojętny.. moze to dlatego, ze jestem po swierzym zwiazku hm.

gwiazdeczka44
30 października 2009
dzieki dziewuszki, napewnoo jestem troche madrzejszaa W TYCH sprawach w koncu jestem po 2,5 latach zwiazkuu, wiec az tak glupia i slepaa chyba nie jestem hehe ;):*

Adka
30 października 2009
Mozliwe,ze jestes jeszcze nie przygotowana na nowy zwiazek,ale nie skreslaj odrazu ze swojego zycia tego chlopaka! Pozostancie przyjacielami,moze kiedys jednak cos sie miedzy wami zaiskrzy?
Pozdrawiam