Strona główna > Grupy > Facet > Szukam chłopaka :)
Facet
Wszystko o facetach :)

Szukam chłopaka :)

Agusiiia6
2 października 2009
Słuchajcie bo cały czas szukam chłopaka i nie moge znaleść bo chłopacy wolą inne np.takie które są łatwe a ja taka nie jestem... Ja już sie zmieniłam bo kiedyś byłam cicho w towarzystwie chłopaków a teraz jestem inna :) czy oni patrzą na to z tej drugiej strony że w tedy byłam inna??

domcia120
2 października 2009
Nie szukaj nikogo na siłę bo nie znajdziesz . Samo przyjdzie ja też tak jeszcze nie dawno myślałam że żaden mnie nie chce bo jestem inna że się szanuję ! i wiesz co ci powiem że znalazłam kogoś kto to docenił i kocha mnie taką jaka jestem :) życzę powodzenia :*

agusiaczek
2 października 2009
Zależy jak się zmieniłaś... może na siłę starasz się być kimś kim nie jesteś, a takie zachowanie rzuca się w oczy. Bądź sobą, nie szukaj na siłę nikogo. W końcu znajdziesz chłopaka, któremu się spodobasz taka jaką jesteś.

izunia3108
3 października 2009
Pamiętaj: Nic na siłę!;)
Ja szukałam i szukałam i znaleźć nie mogłam, a kiedy w końcu dałam sobie spokój i wrzuciłam na luz to się nie mogłam od facetów wprost opędzić;) Potraktuj sprawę mniej poważnie, baw się dobrze zamiast "desperacko" kogoś szukać, a faceci sami zaczną się kleić;)

(?)
7 października 2009
nie szukaj,sam sie znajdzie:)

dianka
20 października 2009
jesli silnie poszukujesz chłopaka nie znajdziesz. Obiecuję Ci , że znajdzie się w najmniej oczekiwanym momencie. Mało tego znajdzie się... ale dwóch na raz i będziesz mieć problem bo oboje będą równie atrakcyjni. :)