Strona główna > Grupy > Facet > Pomurzcie!!!!
Facet
Wszystko o facetach :)

Pomurzcie!!!!

Agusiiia6
28 września 2009
Mam taki problem... Bo jak jestem w towarzystwie z kolegami to jestem bardzo cicha :( Co mam zrobić żeby być inna??

pielegniarka86
28 września 2009
A dlaczego jesteś cicha?? Zawstydza Cię ich obecność?? Jak to się objawia??

pawel7676
29 września 2009
A czemu jesteś cicha ,może byc że źle czujesz w tym towarzystwie i dlatego jesteś cicha ,a może byc też że ktoś cię krępuje
Uwaga! mężczyzna!

pleasure
29 września 2009
Musisz nam coś więcej powiedzieć, żebyśmy mogły/mogli Ci pomóc ;)

Adka
30 września 2009
Poprostu jesteś nie śmiała. I nie jest lekko tak od razu sie zmienić w przebojową dziewczyne. Myśle,ze nie ma czym sie załamawywać,teraz faceci wolą spokojniejsze dziewczyny,niz jakies rozwydrzone:-) Ale jesli bardzo ci na tym zalezy to sądze,ze powinnas isc do specjalisty. On Ci pomoze.

J000000000010
1 października 2009
Musisz uwierzyc w siebie. Nie mozna byc "wygadanym" wsrod innych jak sie mysli ze kazdy z nich jest od Ciebie lepszy, fajniejszy itd. Tak sie nie da. Musisz uwierzyc ze jestes madra, mila i wgl.

A tak na marginesie......Poprocuj nad ortografia;)
Powinno sie pisac "pomóżcie" ;]

agusiaczek
1 października 2009
Bądź sobą!!! Zawsze sobie powtarzaj, że albo Cię zaakceptują taką jaka jesteś, albo mają pecha!

tagalog
13 października 2009
Zastanów się co sprawia, że czujesz się niepewnie i, jeśli to możliwe, postaraj się z tym walczyć małymi kroczkami. Nie rób nic na siłę i przeciw sobie, bo to że jesteś cicha, wcale nie oznacza, że jednocześnie jesteś gorsza. :).

morelka
29 października 2009
Musisz nabrać pewności siebie...nie bać się odzywać, nie udawaj tez kogos kim nie jesteś...