Strona główna > Grupy > Facet > Nie wiem jak to przetrwać.. :(:(:(
Facet
Wszystko o facetach :)

Nie wiem jak to przetrwać.. :(:(:(

cello
22 września 2009
Więc.. jestem z nim 2,5 roku ponad... ostatnio było źle i niedawno powiedział, że on już nie wie czy mnie kocha i nawet chciał ze mną zerwać, ale ostatecznie stwierdziliśmy, że należy nam się druga szansa i spróbujemy. Zaproponowałam że może powinniśmy po prostu trochę od siebie odpocząć, bo ciągle przebywamy razem i myślę że to pomoże. Tylko nie wiem jak to wszystko przetrwać i jak się zachowywać, żeby nasze uczucie znowu rozkwitło, bo w to, że po tym wszystkim nic już dla niego nie znaczę nie uwierzę.. z resztą sam powiedział że tak nie jest. Tak strasznie chciałabym żeby się udało. To on ma wątpliwości i myślę, że jak trochę wyluzujemy to będzie lepiej, ale nie wiem co zrobić żeby jakoś na nowo to wszystko w nim obudzić.. eh:(

jaaa
22 września 2009
hmm skoro on tak mowi z enic nie czuje do Ciebie to ciezka sprawa ;/;/
ale wies zchlopaki tak czasem mowia aby sprawdzic czy naprade ci zalezy na nim xd

Kasienka1979
24 września 2009
Powiem ci że nie pojmuję jak można dawac sobie druga szansę odpoczywając od siebie. zaproponowałaś odpoczynek od siebie , to tak jakbyś zaproponowała rozwód lub seperację. Zamiast odpoczywac powinniście się zastanowić nad wprowadzeniem zmian w waszym związku. Spotykać się z przyjaciółmi , iść na dyskotekę zaplanować romantyczna randkę itp. Po prostu przypomnieć sobie co was ze sobą połączyło.
Wyobraź sobie że jesteście małżeństwem i co po 2,5 roku mówisz mężowi odpocznijmy od siebie. Jak go kochasz to walcz o uczucie a nie zostawiaj go samemu sobie.

Adka
24 września 2009
A może znajdzcie jakieś wspólne zajecię? Co was do siebie zbliży? Np. tak mało ludzi gra w gry planszowe..My z tym moim lubimy w to grać:-) A ile przy tym zabawy! Sa różne gry,można je kupic w sklepie,albo na allegro.My ich mamy pełno..A wiadomo to też zbliża,a nie które gry planszowe są takie,ze trzeba wykonywac jakieś zadania,gdzie przy okazji uczymy sie czegoś nowego,a partner nas widzi z innej strony:-)
A można też kupić gre planszową-erotyczną:-) I nie sa tam jakies zbredne zadania,tylko całkiem przyjemne... Polecam! Spróbuj! Moze anóż sie uda? Czasem w życiu tak bywa,ze niby sie kochamy a jednak coś nas oddala od siebie.I to zniczyjej winy.Zycie nie jest lekkie,nie prwadaż? Ale trzeba sie wziąść w garść iść do przodu! A nie ubolewać,że coś nam nie wychodzi.Więcej optynizmu!

illness
25 września 2009
on nie jest pewny, czy cos do Ciebie czuje prawdopodobnie dlatego, ze zaczela sie miedzy Wami rutyna. nie jestes juz dla niego tajemnica, ze wzgledu na to, ze tyle ze soba jestescie. polecam zrobic cos, co go zaskoczy. niewazne co - byle pozytywnie, zeby zrozumial, ze jeszcze wszystkiego o Tobie nie wie. Zycze powodzenia!

P.S. Przepraszam, ze bez polskich znakow, pisze z angielskiego komputera.

dnmMili
26 września 2009
może zwykłe przyzwyczajenie mu przeszkadza. Zacznij się spotykać z ludźmi, niech zauważy że nie jesteś jego własnością. Jak się oddalisz od niego i pokażesz że mimo wszystko nie jest on pępkiem świata - myślę że wtedy wróci. Najlepiej smakuje zakazany owoc, aczkolwiek można też to zrozumieć w ten sposób że zauważy twoja atrakcyjność i zwykła zazdrość zacznie w nim kiełkować - tylko nie przesadź bo to też może działać w drugą stronę

cello
7 października 2009
Hm.. No więc dziewczyny nie wyszło, rozstaliśmy się.. Nawet Wam powiem, że mi teraz lżej, to chyba po prostu musiało się skończyć. Ale dzięki za rady;) :*:**