Strona główna > Grupy > Facet > Jak duże znaczenie ma wzrost ?
Facet
Wszystko o facetach :)

Jak duże znaczenie ma wzrost ?

Madziusiaxxx
9 września 2009
Chłopak który mi się podoba , z którym już kiedyś kręciłam jest mojego wzrostu . Moje kolezanki [nie wszystkie oczywiście] mówią mi że do niego nie pasuje , bo ja należe raczej do "większych" dziewczyn , nie w tym sensie że jestem gruba , nie nie jestem gruba , nie mam wystającego brzuszka ani nic tylko po prostu mam taka budowe ze jestem wysoka ale nie chuda.I zastanawiam się jak duże znaczenie ma wzrost ? Bo zawsze w jego towarzystwie źlę się czuje , bo wydaje mi się że jestem za wysoka , pomóżcie ... dodam że nie noszę szpilek , tzn noszę ale nie wtedy kiedy sie z nim widze

agusiaczek
9 września 2009
To jest sprawa idywidualna... myślę, że gdy w grę wchodzi uczucie taka kwestia jak wzrost nie ma żadnego znaczenia tak jak ludzkie gadanie na ten temat. A opinia koleżanek powinna Cię nie interesować, bo często za nią kryje się złośliwość przez zawiść. Zadaj sobie pytanie jakie cechy Ci się podobają w tym chłopaku, co Cię urzeka, a dopiero porównaj później się zastanów czy wzrost ma dla Ciebie znaczenie.

domcia120
9 września 2009
Moja kumpela miała chłopaka od siebie niższego i nie przeszkadzało im to chociaż niektórzy to komentowali ...:) ale jak komuś zależy to co go obchodzi zdanie innych ? :p

Deijaneira
10 września 2009
WZROST NIE MA ŻADNEGO ZNACZENIA!!! Za tydzień wychodzę za mąż - mój prawie-małżon jest ode mnie niższy o 10 cm. W ogóle nam to nie przeszkadza, naszym znajomym, przyjaciołom, rodzinom też nie, a to, co myślą "obcy" nas nie interesuje. Liczy się człowiek, a nie wzrost!

SummerOblivion
10 września 2009
Jak na kobiete jestem dość wysoka (mam 1.80) mój chłopak jest ode mnie niższy 2 cm. Nigdy ani mi ani jemu nie przeszkadzało to, nawet na to nie zwracam uwagi. Tak jak powiedziała poprzedniczka wzrost nie ma zadnego znaczenia. To jest poprostu jakaś jego cecha wyglądu a sądze że dużo ważniejszy jest charakter. A dlaczego szpilek nie nosisz jak się z nim widzisz? Faceci lubią szpilki :) Jeżeli mu nie przeszkadza to, to się nie ograniczaj :p

SummerOblivion
10 września 2009
Jak na kobiete jestem dość wysoka (mam 1.80) mój chłopak jest ode mnie niższy 2 cm. Nigdy ani mi ani jemu nie przeszkadzało to, nawet na to nie zwracam uwagi. Tak jak powiedziała poprzedniczka wzrost nie ma zadnego znaczenia. To jest poprostu jakaś jego cecha wyglądu a sądze że dużo ważniejszy jest charakter. A dlaczego szpilek nie nosisz jak się z nim widzisz? Faceci lubią szpilki :) Jeżeli mu nie przeszkadza to, to się nie ograniczaj :p

(?)
11 września 2009
moja mama byla wyzsza od ojca o 5 cm:):):)jakos im to nie przeszkadzalo:) ja mam 155 a moj facet ma kolo 187:):):) kiedys kolezanki mi mowily ze z daleka wygladamy jak ojciec z corka:D:D:D Mamy znajomych ,ona jest od niego wyzsza o pol glowy,nie przeszkadza im to w ogole,sa naprawde dobrana para:)nie liczy sie wzrost licza sie uczucia :)a te kolezanki pewnie z zazdrosci albo zawisci ci tak mowia,nie warto sie tym przejmowac.

Ela
11 września 2009
wzrost nie ma znaczenia ;)
ja mam 168 a mój ma 188 ;] Zapewne lepsza sytuacja od marty ;] ale wg mnie wzrost, wiek nie ma nic do miłości.
(co do wieku ja mam 23, a on 22 - śmieje się, że On to jeszcze młody jest)

pleasure
12 września 2009
a ja mam 162cm, a mój ma 184cm. Moim zdaniem wzrost nie ma żadnego znaczenia. Jak się kocha to takie rzeczy nie przeszkadzają! tak samo jak wiek ;) ja mam 21 a on 25. poznaliśmy się jak miałam 19 i na początku zastanawiał sie czy nie jestem zbyt młoda:P na szczęście okazało się, że nie jestem dla niego zbyt młoda:P :D

Anulka2332
26 lutego 2011
Dziewczyny wiem że to już przedawniony temat ale tak się składa że przed tym mężczyzną co teraz jestem byłam z chłopakiem co był około 2 cm niższy od de mnie i nie chodziłam w szpilkach a teraz jestem z mężczyzną co ma prawie 190 cm a ja zaledwie 164 cm. I uważam że wzrost nie ma znaczenia:)