Mam 16 lat, prawie 17;) Moj chlopak jest ode mnie mlodszy..o rok...chociaz wyglada na wiecej;} Czy to jest problem? Czy mlodszy chlopak sila woli musi byc mniej dojzaly i wgl ?Jestesmy juz od dosc dawna razem. i jest ok. ale nie wiem..
Żaden problem ;] Jeśli nie przeszkadzają Ci docinki innych to to żaden problem ;] Moja kuzynka ma lat 18 a jej chłopak 17,i są szczęśliwi,dodam że są małżeństwa gdzie kobieta starsza od mężczyzny nawet o 5 lat,wiec tak że luzz ;]]
Moja mama jest starsza o 4 lata od mojego taty i super im się układa dodam jeszcze tak jak powiedziała MADZIUSIAxxx że jeżeli nie przeszkadza ci to co inni mówią to będzie OK .
;] Ja mam 23 a moj 22 ;] Wiek nie ma znaczenia. Poznałam go gdy miałam 19 lat a on 18, jak widać nadal jesteśmy razem i jesteśmy szczęśliwi.
Nie przejmuj się wiekiem, tylko zwróc uwagę na jego charakter i zachowanie, jak Ci odpowiada to okej.
Mi to poczatkowo przeszkadzalo...Bo np jak kolezanki sie wypytywaly ile ma lat i wgl to glupio bylo mi powiedziec ze mlodszy o rok;/
Ale teraz jest ok;]
U mnie w domu to zaakceptowali i jest git;]
Mialam kiedys ciocie co byla o 10 lat od wujka starsza;d
Wg mnie to juz lekka przesada no ale coz;]
Dziekuje za odpowiedzi;*;)
Kochana to że facet jest młodszy nie robi rzadnej różnicy. Podam prosty przykład mój mąż jest 6 lat młodszy odemnie.Ja mam 30 lat a on 24 i w niczym nam to nie przeszkadza. Wcale to nie oznacza że jest mniej dojżały bo jest juz ojcem :) Wiec nie przejmuj się tym i nie wstydz bo naprawde nie ma czego :)
Dziekuje:}
No teraz to juz sie tego nie wstydze...Poczatkowo mialam z tym problem i mowilam ze niewazne itd. a teraz to bez obaw mowie ze jest rok mlodszy;} Dziekuje:)
(?) 30 września 2009
nie jest wcale lekka przesada 10 lat, wszystko zalezy od wieku wybrankow,po 30stce te granice juz sie zacieraja,jak dla mnie:)