Strona główna > Grupy > Facet > mięśnie...
Facet
Wszystko o facetach :)

mięśnie...

dnmMili
30 lipca 2009
Czy uważacie że mężczyzna powinien być dobrze zbudowany? (mam na myśli dobrze widoczne mięśnie itd).
Jaka jest pierwsza rzecz która przyciąga Twój wzrok? (proszę uzasadnić dlaczego właśnie ta cecha wyglądu sprawia że aż miło Wam patrzyć na tą osobę) :)

agusiaczek
30 lipca 2009
Mężczyzna powinien mieć troszkę mięśni, ale nie za dużo. Pierwszą rzeczą, która przyciąga mój wzrok jest najpierw twarz, a potem calość, czyli jak jest ubrany i czy jest postawany. Mam szczególnego bzika na punkcie brzucha i pleców, a czemu- niewiem...tak jest i koniec.

domcia120
30 lipca 2009
Podobają mi się mężczyźni dobrze zbudowani jeszcze jak chodzą na siłkę to mm :D ale ogólnie to nie zwracam na to większej uwagi :) szczególnie zwracam uwagę na buty może to dziwne ale dobrze by było jak miał by buty z jakiejś oryginalnej firmy :p no i oczywiście usta(muszą być pełne ) :D

Maery
30 lipca 2009
Ja mam tak jak agusiaczek, z tym że patrze nie tylko na twarz, plecy i brzuch a na zęby, paznokcie, dłonie, oczy. Ogólnie to oczywiście musi być silny ale nie paskudnie wielki jak Pudzian... ale jak ma ładną buźkę i dołki jak się śmieje to wymiękam :D

zadziorka
30 lipca 2009
Nie musi mieć mięśni, ale żeby nie miał brzucha:/ Nienawidzę tego!

pleasure
31 lipca 2009
Ja zwracam uwagę przede wszystkim na zęby. Nie chodzi mi o to, że muszą być proste. Najważniejsze jest to, żeby nie była żółte. Bardzo dbam o zęby i tego samego wymagam od faceta:P
Druga rzecz na którą zwracam uwagę to pupa....te włoski na pupie mojęgo mężczyzny - aaa wymiękam :D hehe.
Jeśli chodzi o mięśnie facet nie musi ich mieć za dużo, ale silniejszy ode mnie musi być:)

Ostatnio zauważyłam, że zwracam u faceta uwagę na ciuchy i buty. Wstydzę się trochę tego, bo uważam, że nie można osądzać człowieka po ciuchach;|

dnmMili
31 lipca 2009
No niby nie można ludzi oceniać po ciuchach - ale mimo wszystko tak chyba jest.
Ja to patrzę tylko na kolor oczów i uśmiech :D
Zadziora ja do brzucha nic nie mam -gorzej jeśli jest tylko przez mięsień piwny ;D wtedy nienawidzę :)

agusiaczek
31 lipca 2009
Ocena ubioru mężczyzny jest też ważna, pozwala nam to na pierwszy rzut oka stwierdzić czy dany osobnik jest fleją czy dba o siebie. Jeszcze zapomniałam dodać, że zapach jest ważny. Nie ma to jak ładnie pachnący facet :-D

domcia120
31 lipca 2009
Przyznajmy się że musi być zadbany i przystojny ;)

Maery
31 lipca 2009
Ale mimo wszystko wygląd nie ma nic wspólnego z naszym wyborem :) No bo wystarczy że podejdzie nam pod nogi jakiś facet który nie wiemy co ale coś ma w sobie i koniec z nami :) Chciałam mieć dużego bruneta a mam średniego blondyna :) Czemu ? Nie mam pojęcia ale świata po za nim nie widzę :D

kjvisage
31 lipca 2009
Podobaja mi sie mezczyzbi wysocy, dobrze zbudowani. Bardzo zwracam uwage na nogi. To taki odchylek z wczesniejszych lat. Mialam wczesniej 2 chlopakow, oboje gralli w pilke nozna i mieli mocno umiesnione nogi. Bardzo mi sie to podoba. Moj mezus tez kiedys gral i tez ma super nogi :) Tylko, ze nie jest ani wysoki, ani dobrze zbudowany ;) Ale takiego go kocham!

agusiaczek
1 sierpnia 2009
O tak Maery święta racja.... chociaż ja chciałam bruneta i mam bruneta... ale raz na niego spojrzałam i przepadłam, choć nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło, a zapierałam się, że takie coś jak miłość nie istnieje, że to ludzka wyobraźnia... po dzień dzisiejszy mi to przyjaciółki wypominają :D

dnmMili
2 sierpnia 2009
agusiaczek to prawie jak historia z bajki :)
ja tam np. nie chciałabym grubego no i niestety osoby które mają najciekawsze osobowości trochę brzuszka mają -ale jakoś mi to w ich przypadkach nie przeszkadza. Więc w ogóle się nie zdziwię jak będę z osobą która w życiu by mi się nie spodobała ;>

(?)
4 sierpnia 2009
Najważniejsze to żeby miał dobrze poukładane w głowie a umieśnione ciało (oczywiście nie przesadnie i bez używania żadnych odżywek na wzrost masy mięśniowej, tylko naturalnie) jest dodatkowym atutem ;)

Co przyciąga mój wzrok... hmm... jeśli chodzi o mężczyzn to uwielbiam długie, zadbane włosy a jak są brąz i w loczkach ahh.. ;D (tu wzdycham...)

A u kobiet... porcelanowa, gładka cera i delikatny makijaż. Dość rzadki widok...

izunia3108
5 sierpnia 2009
Najpierw zwracam uwagę na twarz, ubranie i tyłek:P Ładna buzia jest ważna bo wtedy chce się ciągle na niego patrzeć, superciuchy dobrze świadczą o jego dbaniu o siebie i kulturę, a na zgrabny tyłek też jest fajnie popatrzeć.:P A co do mięśni to powinny być ale z umiarem.

feella
9 sierpnia 2009
Dla Mnie Facet Musi Mieć Ślicznie Wyrzeźbione Łydki ... Nie Wiem Skąd Mi Się To Wzieło Ale Mam Taki Fetysz (= Reszta Mięśni Nie Jest Potrzebna ... Choć Wiadomo Fajnie Jak Facet Ma Tu I Tam Nieco Mięśni ... Ale Nie Jest To Konieczne (= I Rzecz Jasna Bez Przesady Z Tymi Mięśniami ! Bo Czasem Aż Nie Miło Się Patrzy ! (=