Strona główna > Grupy > Facet > Czego najbardziej nie lubisz w...
Facet
Wszystko o facetach :)

Czego najbardziej nie lubisz w mężczyznach?

dnmMili
23 lipca 2009
Są cechy charakteru, które drażnią każdą kobietę itd., Jakie one są Waszym zdaniem, co Was denerwuje? Charakter, sposób mówienia a może wygląd?

just89
23 lipca 2009
1. popisywanie się przed kolegami ( to jest takie dziecinne)
2. gdy się spotyka z kolegami, to staje się taki "zimny" dla dziewczyny, staje się ona dla niego obojętna, jakby jej nie było obok
3. to, że niektórym facetom zależy tylko na jednym- takich to unikać jak ognia

moż ejest więcej takich cech al nie chcę, żeby jakiś chłopak który to czytać potem może, się zdołuje, jak dziewczyny postrzegaja facetów, co się im nie podoba w ich charakterze

dnmMili
23 lipca 2009
a ja nie lubię jak piją alkohol, znam wiele osób które po alkoholu są całkiem inne. Anioł który charakter ma super, staje się taki ironiczny i złośliwy po trunku że masakra...

agusiaczek
23 lipca 2009
Niechlujstwa, chamstwa, wulgarnego słowa wypowiadanego co drugi wyraz, głosnego bekania w miejscach publicznych, brzydkiego zapachu, włosów pod pachami itp itd...

dnmMili
23 lipca 2009
no tak, faceci mają wiele wad - a to chyba ich cechy główne X;

Deijaneira
23 lipca 2009
A mnie najbardziej irytuje podniesiona klapa od toalety - dostaję wtedy furii.

dnmMili
23 lipca 2009
biedny mężczyzna! :)

just89
23 lipca 2009
nie każdy mężczyzna po trunkach zaczyna się zmieniać na gorsze... mój np. to jak wypije to mu się włancza jak to on mówi "lowe" i jest się robi taki przylepa, że szok. tylko by się tulić chciał, taki czuły jest ;) a mi się to podoba, bo łatwo go idzie potem wygonić spać ;)

dnmMili
23 lipca 2009
o, ale nie wszyscy tacy są :D
pewnie ten fakt wykorzystujesz... :>

agusiaczek
23 lipca 2009
Mój jak sobie popije to jest słodziutki i bardzo wesoły.

dnmMili
23 lipca 2009
to zapewne i Ty masz wesoło : D

just89
23 lipca 2009
udaw jest wtedy nie z tej ziemi ;D
nigdy się wtedy nie można nudzić ;D a jak zaczyna rozmawiać ( próbuje coś w miarę zrozumile powiedzieć), to się można położyć ze śmiechu ;)

no ale cóż nie wszyscy mężczyźni są idealni niestety ;/

agusiaczek
23 lipca 2009
Z tym się zgodzę... większość mężczyzn po alkoholu jest agresywnych. Dziwnie na większość męższczyzn działa testosteron pomieszany z procentami.

Deijaneira
23 lipca 2009
Mój prawie w ogóle nie pije, a jeżeli już, to bardzo mało i jest grzeczny, spokojny, kochaniutki i szybko idzie spać :D

dnmMili
23 lipca 2009
taa a za dziesięć lat w wiadomościach ' mężczyzna rzucił się na bezbronnego mężczyznę, jeszcze nie znany jest motyw' ;D

Deijaneira
23 lipca 2009
Hahaha niewykluczone :D

tilka
23 lipca 2009
jak to mowia z facetami zle ale bez nich jeszcze gorzej...Ale wlasnie za to ich kochamy ;;))

dnmMili
23 lipca 2009
o tak, zdecydowanie się zgadzam :)

Maery
23 lipca 2009
To że nic nigdy nie rozumieją.... :D

dnmMili
23 lipca 2009
mają po prostu inny tok myślenia - im może się wydawać to samo :D