Strona główna > Grupy > Hyde Park > Potraficie spełniać swoje marzenia?
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

Potraficie spełniać swoje marzenia?

feria
22 kwietnia 2009
Potraficie spełniać swoje marzenia? Czy zarzucacie ich realizację, woląc bujać w obłokach?

agusiaczek
22 kwietnia 2009
Czasem wszystko zależy od sytuacji i trudności spełnienia danego marzenia. Czasem wychodzi mi spełnić jakieś, a czasem zwyczajnie daję sobie spokój, jesli widzę, że nie dam rady.

domcia120
22 kwietnia 2009
Czasami pobujam w obłokach ale dążę po woli do każdego swojego marzenia i celu ...

feria
23 kwietnia 2009
A jakie marzenie ostatnio spełniłyście?:)

Ela
23 kwietnia 2009
:) ja?: chciałam iść na studia, poszłam. Chciałam znaleźć fajną pracę, znalazłam. Chciałam się zakochać z wzmajemnością, ;]zakochałam się
a co do takich mniej skomplikowanych to:
- kupić aparat cyfrowy/lustrzanka/3lata chcialam cos takiego mieć - mam;
- i kilka innych materialnych rzeczy.

Teraz marzę o wyjeździe za granicę na początek mogą być to Czechy (w tym roku raczej nie da rady;/) potem jakiś ciepły kraj.

(?)
23 kwietnia 2009
:)ja spelniam :) wiekszosc juz sie spelnilo:)ale sa i takie na ktore musialam dluzej poczekac(kwestia finansowa) od 18 maja zaczynam kurs wizazu:):):)i ciesze sie jak glupia:) w nieokreslonym jeszcze czasie chcialabym zrobic oba stopnie kosmetyki stosowanej(jak uzbieram kaske:)Wam i sobie zycze spelnienia wszystkich marzen:):):):)

agusiaczek
23 kwietnia 2009
Chciałam wrócić do Polski, znależć dobrą pracę i żyć normalnie - Spełniłam do, a gratis dostałam super faceta. Teraz jestem w trakcie spełniania kolejnego marzenia własnego M2 i ślubu.

Maery
23 kwietnia 2009
Ja marzyłam o Radziu, wspólnych dzieciach i domu... i mam :D

Dlakobiet
25 kwietnia 2009
SalVe!PAni Ferio , cZY nIE pOMylono pragnienia/je się realizuje Z marzeniem/ono się spelnia Lub nie .Pozdrawiam !PA!
Uwaga! mężczyzna!

dnmMili
23 lipca 2009
Hm, ja wole marzyć niż te marzenia spełniać, gdyż każde marzenie w realizacji wygląda inaczej - wole bujać w obłokach . Mimo wszystko.