Strona główna > Grupy > Hyde Park > MYCIE OKIEN
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

MYCIE OKIEN

Deijaneira
18 grudnia 2008
Szukam chętnego do umycia okien :D
Rety, tle jeszcze w domu do zrobienia, a ja takiego lenia mam... A jak Wasze przygotowania do świąt?

Ela
18 grudnia 2008
hymm może to dziwne, ale ja lubię myć okna ;]
Nie wiem czemu, ale sprawia mi to przyjemność, nie lubię natomiast odkurzać ;]

Deijaneira
18 grudnia 2008
A ja lubię odkurzać! Widzę, że chyba się jakoś dogadamy :D

pleasure
18 grudnia 2008
oj kobitki;P
ja to wogóle ostatnio leniwa jestem :P
może dlatego, że chora:(
Muszę wyzdrowieć do sylwestra....;P
a ze świąt się nie cieszę, bo będą smutne... rodzice pokłóceni, ojciec wypłaty nie daje...ach szkoda gadac;/

SummerOblivion
18 grudnia 2008
Do świąt napewno się wszystko poprawi... taka jest ich już magia :)
a Ja wręcz przeciwnie, pełna energii ostatnio i gotowa do działania :P Zajmuje się domem żeby wszystko było gotowe. Choć też okien nie chce mi się myć... wszystko tylko nie okna :P

malastka
18 grudnia 2008
Buuuu...leń przedswiateczny to norma...;)
U nas w domku okna myje moj Maz :)
Pleasure,zycze zdrowka!
Dzis kupilam sobie pare ciuszkow przy okazji prezentow i juz mi lepiej :)Wieczorkiem kawka z przyjaciolka i...Akumulatorek naladowany :)W sobote WIELKIE SPRZATANKO :)
Powodzenia,Kobietki :)

Deijaneira
19 grudnia 2008
Mój mężczyzna wraca dopiero w niedzielę wieczorem. I wyjeżdża już w drugi dzień świąt. Rano... Niestety, taka praca. Więc do niedzieli wszystko muszę zrobić. Kiniolek w przedszkolu, ja już mam urlop i ostro w domu działam. Teraz zrobiłam sobie przerwę na kawkę i zaraz idę wieszać światełka na balkon :)

mona88
19 grudnia 2008
ja nie uznaje mycia okien na boze narodzenie. jest zimno i marzna rece. okna mozna myc od marca/kwietnia do ewentualnie pazdziernika... inne miesiace odpadaja!

perelka27
20 grudnia 2008
ja już mycie okien mam za sobą, pozostały jeszcze drobne porządki i zapakowanie prezentów