Strona główna > Grupy > Hyde Park > Mężczyźni niżsi od kobiet.
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

Mężczyźni niżsi od kobiet.

SummerOblivion
5 stycznia 2009
Co myślicie o związkach gdzie kobieta jest wyższa od mężczyzny?

styx
5 stycznia 2009
To wtedy mężczyzna siada na kolankach kobiety, a ona opiekuje się nim jak małym dzieckiem. A jak się nie stara to bije go po głowie :)
Uwaga! mężczyzna!

mona88
6 stycznia 2009
a o czym tu myslec?

Deijaneira
6 stycznia 2009
Nic w tym dziwnego - mój jest niższy ode mnie prawie o głowę. Jak się kogoś kocha, to wzrost nie ma znaczenia!

perelka27
6 stycznia 2009
Jeżeli ludzie bardzo się kochają to czy roznica wzrostu tak naprawde ma jakies znaczenie?

pleasure
6 stycznia 2009
jeśli jesteś wyższa od swojego mężczyzny i denerwuje Cie to...to to chyba miłość nie jest..

SummerOblivion
6 stycznia 2009
hmm... co prawda mam nizszego faceta od siebie ale nie denerwuje mnie to. Pytanie było zadane tak o bez zadnego odniesienia do siebie.... nie wiem dlaczego tak wywnioskowałaś że może mnie to denerwować.

agusiaczek
6 stycznia 2009
Mnie by to denerwowało, bo uwielbiam chodzić w szpilkach i głupio wtedy byłoby wyjść na ulicę :-D U mnie w rodzinie zawsze babcie, ciotki i mama powtarzały, że facet musi byc postawny...ale jak się kogoś naprawdę darzy uczuciem to chyba to nie ma większego znaczenia kto jest niższy od kogo.

pleasure
7 stycznia 2009
mam po prostu parę koleżanek, które mają niższych mężczyzn i czasami własnie ich to denerwuje...tak jak mówi Agusiaczek np w szpilkach chodzić nie mogą ;)
o to mi chodziło.
i uważam, że Agusiaczek ma rację :)

SummerOblivion
7 stycznia 2009
U mnie tez zawsze mówiono że facet powinnien być wyższy ale ja nigdy osobiście tak nie uważałam. A co do szpilek też nie mam z tym problemu gdyż jestem bardzo wysoka i całe życie na płaskim chodziłam (najwyższa szpilka jaką mam to 3 cm :P)

mona88
7 stycznia 2009
kiedys nie nosilam szpilek bo czulam siew nich za wysoka (chociaz zbyt wysoka nie jestem- 172cm), ale teraz uwazam,ze to ja mam sie w tym dobrze czuc i nie zaluje sobie nawet najwyzszych szpilek:-) moj facet jest ode mnie niecale 10 cm nizszy, wiec mu to tez nie przeszkadza.

zakochana
9 stycznia 2009
Mój chłopak jest ode mnie dużo wyższy. Znam przypadek moja sis ma mniejszego chłopaka od siebie. Nie przeszkadza im to . xD

Ja szpilek nie nosze bo jestem za wysoka 175 cm ;)

SummerOblivion
10 stycznia 2009
jakbym miała 1,75 to bym miała całą szafe szpilek :p

Brzoskwinia
3 marca 2009
Nie jestm w takij sytuacji i pewnie nigdy nie bede. Raczej nie grozi mi to przy 162cm;) U mnie w rodzinie wszystkie kobitki niewysokie wiec juz na 16urodziny dostalam 7cm szpilki od mamy. Taka tradycja chyba. Sądzę ze to taki trochę stereotyp z tym wazrostem choć przyznam ze lepiej wygląda mężczyzna wyższy. Wydaje sie jakby chronil i otaczal kobiete bezpieczenstwem. Tak sie utarło ale milosc to milosc:)

dnmMili
23 lipca 2009
Nic nie myślę, ale osobiście nie chciałabym mieć niższego od siebie faceta. Na szczęście wątpię - raczej mi to nie grozi.