Strona główna > Grupy > Hyde Park > Największe marzenia...
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

Największe marzenia...

agusiaczek
27 listopada 2008
Moi drodzy...już tu zdradzać swoje największe marzenia.

pleasure
28 listopada 2008
Moje największe marzenie to:
drewniany domek parterowy, cudowny mąż(w tym momencie czekam na zaręczyny xD), dwoje dzieci - strasznie mi się marzy macierzyństwo, ale niestety jeszcze teraz nie mogę zajść w ciążę.

I jak już ten drewniany domek będzie to marzy mi się, żeby spędzić tam święta Bożego Narodzenia z całą Jego i Moją rodziną :)))

Trochę mniejsze marzenie: przełamać się i zacząć jeździć samochodem (po co robiłam prawko skoro się boję;/?!)

To chyba tyle;) Jak coś mi się jeszcze przypomni to dopiszę:)

mona88
28 listopada 2008
mnie nie ciagnie ani do macierzynstwa, ani do slubu czy jakiejkolwiek stabilizacji (juz bardziej moj facet ma takie zapedy). moim marzeniem byloby troche cofnac sie w czasie (np. 2 lata do klasy maturalnej) i dobrze wyszalec sie! (ale to jest chyba niemozliwe... hehe, ciagle malo:-P)

pleasure
30 listopada 2008
A Agusiaczek to jakie ma marzenia??:>
Zadałaś pytanie, więc może też odpowiesz?? :)

SummerOblivion
1 grudnia 2008
Dostanie wymarzonej pracy, sczęśliwa duża rodzina oraz aby wszystko było beztroskie jak teraz póki jestem młoda :)

agusiaczek
1 grudnia 2008
Moje marzenie to kariera zawodowa, abym cały czas rozwijała swoje umiejętności i ktoregoś dnia zdobyła tytuł mistrza. Kolejne marzenie to swoje własne, kochane mieszkanko- żeby jak najszybciej zacząć żyć w pełni samodzielnie.

malastka
1 grudnia 2008
:)...mmmm,ale sie rozmarzylam...:)
A wiec-przede wszystkim zdrowie i szczescie Moich Najblizszych,zebysmy kochali sie tak mocno jak dotychczas :)
A poza tym-wieksze mieszkanko,remont domu na wsi,jakis fajny jeepik zamiast/prócz naszego staruszka-autka :)
Zastanowilam sie nad kariera.Florystyka jest piekną dziedziną,wiem,ze jestem w tym dobra,ale...niestety nie jestem pewna czy wlasnie to,zawodowo chce robic dalej...dla siebie,przyjaciol-owszem,ale zawodowo chyba juz mniej...?Chcialabym wydac wlasna powieść :)I odnalezc swoja pasje:)
Pozdrawiam :)

Deijaneira
5 grudnia 2008
Duży dom i swój własny zakład fotograficzny :)

perelka27
20 grudnia 2008
własne mieszkanie, dziecko

feria
13 marca 2009
Podróże do egzotycznych krajów, lot balonem i willa z wielgachnym ogrodem:)

dnmMili
23 lipca 2009
marze o ciszy, takiej której nikt nie zakłóci...