Strona główna > Grupy > Hyde Park > Postanowienia noworoczne!!!
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

Postanowienia noworoczne!!!

agusiaczek
2 grudnia 2008
Jeszcze chwila i powitamy Nowy Rok, co roku większość z nas robi podsumowanie całego roku i wyznacza sobie postanowienie, które ma w planach zrealizować w następnym. Jakie mialyście poprzednioroczne postanowienia i czy udało Wam się je zrealizować oraz jakie macie na przyszły rok. Bo ja rok temu postanowiłam dążyć do normalnego życia w Polsce i udało mi się to zrealizować, niestety nie wiem jakie będzie postanowienie na Nowy Rok.

Ela
2 grudnia 2008
Postanowienia hymm ;D

szybko mi ulatują z głowy, jako nastolatka myślałam o lepszych ocenach czy innych mało warty uwagi postanowień.

Aktualnie zwykle postanawiam coś z dnia na dzień. Nie mam pomysłu na nowo roczne postanowienie... :)

slodkamalinka
3 grudnia 2008
Ja uroczyście sobie postanowiłam, że w tym karnawale wyszaleję się za wszystkie czasy zimowego siedzenia w domu! żadnych wieczorów przy książkach nareszcie, tylko seria domówek karnawałowych! na pczątku stycznia hiszpańska, ole!

malastka
4 grudnia 2008
...ja tez chce poszalec!!!!Ale przy malym Bąbelku pewnie nie da rady...;)
A tak serio...postanowienie na Nowy Rok...?
hm...nie wiem....
:)

pleasure
4 grudnia 2008
My w tamtym roku poszliśmy do znajomych (zwykła domowa impreza;p)
ale w tym roku postanowiliśmy, że pójdziemy na bal xD mam nadzieję, że będzie fajnie:)
wracając do postanowień...nigdy nie udało mi się dotrzymać słowa w moich postanowieniach, dlatego też od paru lat nie postanawiam nic! ;]

Deijaneira
5 grudnia 2008
Schudnąć! Już nawet powiesiłam na lodówce moją najulubioną, skórzaną spódnicę. Coraz mniej mam ochoty na otwieranie lodówki... Malastka, a duży ten Twój Bąbelek? Mój ma 4,5 roku. Sylwester będzie u znajomych - oni mają trójkę. W zeszłym roku dzieciaki szalały do 1, a i my się natańcowaliśmy. W tym roku będzie pewnie podobnie

Ela
10 grudnia 2008
Już chyba wiem jakie ;] Pojechać w gory w przyszłym roku ;)