Strona główna > Grupy > Hyde Park > Cześć Limetki ;) mam coś dla...
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

Cześć Limetki ;) mam coś dla tych, które potrzebują życiowej rady :)

Niki337
16 listopada 2008
Większość z nas, w tym i ja, potrzebujemy czasem życiowej rady lub poprostu opinni kogoś doświadczonego. Ostatnio naszukałam się ekspertów w internecie i znalazłam stronę www.eprzyjaciel.com to strona z ekspertami z dziedziny prawa, psychologii i pedagogiki. Dają zajebiste rady, i czytają każdego emaila ( za darmo ) nie tak jak większość tak zwanych "ekspertów" w sieci. Można się do nich zwrócić z naprawde błachym problemem a i tak odpowiedzą :) a jak nie znają odpowiedzi to znajdą kogoś kto ją zna, wiem bo pisałam z nimi 2 tygodnie :P Zajebiste spróbujcie same :)

(?)
16 listopada 2008
mnie nie interesuje to...

pleasure
16 listopada 2008
mnie też to nie interesuje.

malastka
16 listopada 2008
Dzieki,Niki!Na pewno ktos skorzysta :)Wlasnie po to ta stronka zeby pomagac :) A jak kogos nie interesuje,to niech swoje komenty zatrzyma dla siebie,bo szkoda pisania...;) Pozdrawiam Limetki! :)

(?)
17 listopada 2008
dzieki Niki:)dobrze wiedziec o takiej stronce:))

(?)
17 listopada 2008
jak dla mnie stronka jest konkurencją dla limetki, ale jednocześnie posiada specjalistów, którzy odpowiedzą więc też jest dobra, dla tych którzy mają większe problemy, a nie "które bty ubrać do tych spodni".

(?)
17 listopada 2008
Jaka konkurencja dla Limetki???Limetka jest portalem dla kobiet, mamy tu forum mozemy sobie gadac tu o wszystkim, a tamta stronka jest zbiorem prawnikow i pedagogow ktorzy udzielaja porad prawnych itd gdzie tutaj jakas konkurencja?;)

oNa19
17 listopada 2008
Mi bardzo pomogła ta strona. Napisałam do nich w sprawie dziecka tak jak kiedys tutaj i bardzo szybko dostalam konkretna odpowiedz. Jestem zadowolona. Dziekuje Niki337

pleasure
17 listopada 2008
sorki. chyba byłam bez humoru jak pisałam tamtego komenta:(

agusiaczek
18 listopada 2008
Dobrze chyba, że istnieją takie stronki, które mogą komuś pomóc...

pielegniarka86
23 listopada 2008
Bardzo dobry pomysł bo czasami lepiej zwierzyc się obcej osobie :)