Strona główna > Grupy > Hyde Park > Jak zachować spokój???
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

Jak zachować spokój???

margo
12 sierpnia 2008
Niedaleko naszego kraju toczą się walki....Czy konflikt rosyjsko-gruziński ma wpływ na Wasze samopoczucie?

margo
12 sierpnia 2008
Przyznam,że ja jestem trochę zaniepokojona.Nie jestem pewna czy decyzja naszego prezydenta(dotycząca wizyty w Gruzji)jest słuszna?Czy nie zaszkodzi naszemu bezpieczeństwu?Co o tym Kobietki sądzicie???

(?)
12 sierpnia 2008
ja rowniez sie obawiam,szczegolnie po tym jak przeczytalam w gazecie ze Rosja nam grozi...gdyz ja krytykujemy

(?)
12 sierpnia 2008
Jestesmy w NATO,nie rusza nas i teoretycznie cale NATO poszlo by za nami...ale jakby to wygladalo w praktyce? tego nie wie nikt:(

(?)
12 sierpnia 2008
tak jak kiedyś pakt z wielką brytanią i francją zawarty przed drugą wojną światową. Kto zna choć troche historię ten wie że nie zrobili nic zeby nam pomóc

Ela
12 sierpnia 2008
w praktyce ;] Rosja wypowiedziałaby wojne Polakom, Usa dołączyli by się do nas, ale...
wojna jak zwykle przeszła by przez nasz Kraj a nie ich. Ledwo co Polska się odbudowala to w mig może wszystko stracić.

Ciekawe, dlaczego potrzebują tej tarczy? A poto żeby siebie ochronić, a nie nas.

margo
12 sierpnia 2008
Na szczęście dzis walki zostały zawieszone,ale czy to koniec??Zastanawiam się po co prezydent polecial do Gruzji?Uważam,że mógłby sobie to podarowac.Po co narazać się Rosji ,zwłaszcza ,że nie są naszymi wielbicielami.....Dla amerykanów jestesmy pionkami potrzebnymi do zrealizowania planów,prezydent USA dzwonil do naszego,ale dlaczego razem z naszym nie wybral się do Gruzji???

Haraga
15 sierpnia 2008
mnie przeraża fakt że tak niedaleko giną dzieci i ich rodzice, niby w cywilizowanym kraju niby tak niedaleko a jednocześnie obok nas

malastka
18 sierpnia 2008
Rosja ma sie niestety za mocarstwo,ktorym od rozpadu ZSRR juz nie jest...ale ambicje pozostaly.Wojna mnie przeraza,strasznie zal mi tych ludzi,ktorzy tam zyja...