Strona główna > Grupy > Hyde Park > co sensownego na urodziny?
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

co sensownego na urodziny?

(?)
8 lipca 2008
Mam troche problem z prezentem na urodziny(32) mojej siostry moze nie bylo by problemu ale kobiecina jest dosc wybredna a chcialabym zeby sie naprawde cieszyla.Jest fanatyczka perfum i butow i momo ze moze nie powinnam miec z tym problemu bo znam jej gust i wiem co lubi...zastanawiam sie czy 20 butla perfum i kolejna para butow jej potrzebna?Chcialabym naprawde zrobic jej przyjemnosc i nie robic nic na sztuke,Dajcie dziwczyny jakiegos pomysla bo laze po tych sklepach i nic nie widze...:( i w sumie mam troche problem bo juz duzo czasu mi nie zostalo:(

(?)
8 lipca 2008
ciekawą książkę , płytę z ulubioną muzyką , figurkę porcelanową jest teraz bardzo duży wybór w sklepach no chyba że nie przepada z tego typu pierdołami , jakiś dobry trunek procentowy, świece zapachowe też ogromny wybór i przepiękne są , biżuterie (branzoletka , łańcuszek ,kolczyki...) zależy też ile chcesz przeznaczyć na prezent pieniędzy
jak coś jeszcze mi przyjdzie do głowy to napisze pozdrawiam i życzę udanych zakupów

(?)
8 lipca 2008
proponuję jakąś wariację na temat zapachów- jakiś balsam do ciała z odpowiednią nutą, albo perfumy do włosów, jakiś odjechany balsam do kąpieli tudzież mu podobne- generalnie kosmetyki, coś nie na co dzień, bo w sumie nie do końca praktyczne- w drogeriach zawsze się coś zajdzie co będzie w sam raz, pozdrawiam :)

slicznotka
10 lipca 2008
jakie śliczne maleństwo :)
marta7 gratuluje pociechy jest naprawde słodka :)

(?)
10 lipca 2008
kupilam bransoletke,srebrna cala z cyrkonii:)ladna prosta ale elegancka:):)dzieki za pomysly:)

(?)
10 lipca 2008
szlicznotka:) dzieki ;););)