Strona główna > Grupy > Hyde Park > pasje
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

pasje

deidri
30 maja 2008
kazda kobieta ma jakies pasje, zamilowania jakie sa wasze??

(?)
30 maja 2008
moją pasją jest tępienie starszych osób, które mimo swojego już wieku nie mają własnego zdania i idą za głosem większości... żallll...:((

(?)
31 maja 2008
Marna pasja "go".

Moje pasje to fotografia reportażowa i makrofotografia,grafika,rysunek i malarstwo,muzyka,wizaż,fryzjerstwo i stylizacja.

liska
31 maja 2008
Hehe mam w pewnym sensie podobne:) Dkładniej to stylizacja makijaż fotografia i taniec

(?)
31 maja 2008
Moja pasja jest moja rodzina. Po niej praca. Gdy moja rodzina jest szczesliwa, moge przenosic gory i zadne wyzwanie nie jest dla mnie do pokonia. Zadna pazja nie cieszy, gdy nie zaznamy szczescia rodzinnego, ktore dodaje nam skrzydel.

(?)
1 czerwca 2008
moja pasja jest moja praca,kosmetyka i wizaz to jest to co kochalam od zawsze:)

(?)
1 czerwca 2008
kosmetyka, wizaz, taniec.... moda....

(?)
1 czerwca 2008
Właśnie .Rodzina.Też moja największa pasja.

Pielęgnacja fantastycznego,dojrzałego uczucia.

Kształtowanie od początku 2 dzieci.Patrzenie jak rosną.Uczenie ich życia.Bycie na każdym kroku razem z nimi lub obok nich.Patrzenie jak podejmują pierwsze wyzwania,decyzje.Możność bycia jednocześnie całym światem lub tylko opoką...

Piękne.

LEZKA
3 czerwca 2008
MOJA PASJA TO PODROZE CHCIALA BYM POZNAC KAZDY ZAKATEK NA NASZEJ PLANECIE

(?)
6 czerwca 2008
ja tez kocham wycieczki, zwiedzanie... mmm.. plaza palmy... to jest to i ta woda cieplutka... lubie tez malowac........

Deijaneira
11 czerwca 2008
Moja to fotografia, od dziecka mialam z nia stycznosc dzieki mojej mamie. Bez aparatu nie wyjde z domu, zawsze musi byc w torebce czy plecaku.

dnmMili
25 lipca 2009
informatyka, psychologia, weterynaria, fotografia :)