Strona główna > Grupy > Hyde Park > co zrobic jak niemozna usiedziec na...
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

co zrobic jak niemozna usiedziec na D ? :D

krystyna1331
11 kwietnia 2008
juz nie wiem co mam robic ... ciagle jestem czym zajeta , jak usiade na chwile to denerwuje sie , nie potrafie sie zrelaksowac najbardziej lubie sprzatac i jestem prawdziwa gospodynia domowa ... wszyscy w domu gania mnie za to a ja poprostu innaczej nie potrafie ... i co z tym??

(?)
11 kwietnia 2008
zrobilas pierwszy krok.usiadłas przed komputerem.jak Cie wciagnie to posiadzisz na dupce długo-oj długo...

(?)
11 kwietnia 2008
Coś bym może poradziła i obiecuje jutro bo dziś musze już zmykać do dzieci,mycie i kolacja może ktoś tu jeszcze jest to cos poradzi:)PAPA

krystyna1331
11 kwietnia 2008
moze i masz racje ...a jak nie ??:P to co ?? przyspawac sie do fotela mam ?xD

krystyna1331
11 kwietnia 2008
to czekam do jutra dziekuje bardzo Małgosiu :*

(?)
11 kwietnia 2008
nie wiem co poradzic bo ja strasznie lubie siedziec.jak zasiade do kompa to siedze tak z 7 godzin...

krystyna1331
11 kwietnia 2008
tez bym tak chciala ale sie nie da ;[

(?)
11 kwietnia 2008
w sumie to dobrze,ze jestes energiczna.przepraszam,ze zapytam,ale czy data urodzenia na profilu jest prawdziwa?

krystyna1331
11 kwietnia 2008
tak jest prawdziwa jak najbardziej :) ale nie wygladam na swoj wiek jestem zadbana kobietka :) staram sie ;P a to w czyms przeszkadza?

(?)
11 kwietnia 2008
nie...mi napewno nie przeszkadza.tylko czasem sobie mysle,ze jak bedę w tym wieku to pewnie bede tylko siedzieć...a Ciebie energia rozpiera-to swietnie

krystyna1331
11 kwietnia 2008
ALE PRZECIEZ TAKA STARA TO JA NIE JESTEM :D CHODZE WIDZE SZNUROWKI TEZ JESZCZE POTRAFIE ZAWIAZAC ;D

(?)
11 kwietnia 2008
ale ja nie mowię,że jestes stara..kobieta ma przeciez tyle lat na ile wyglada...a jesli do tego jest zadbana to jeszcze lepiej...chodzi o to,ze czesto mi się nic nie chce robic i sobie myslę co bedzie za kilkanascie lat

krystyna1331
11 kwietnia 2008
pewnie przejdzie ci ten len kiedys :P masz dzieci , meza?

(?)
11 kwietnia 2008
mam męza,dzieci nie chce mieć

krystyna1331
11 kwietnia 2008
ojej dlaczego ???? przeciez dzieci to prawdziwe szczescie i pociech dla rodzicow ..

(?)
11 kwietnia 2008
nie każda kobieta ma instynkt macierzyński.ja mam alergie na dzieci

krystyna1331
11 kwietnia 2008
ok milej nocki

czarnulka1724
12 kwietnia 2008
Krysiu jak masz czas na sprzątanie itp. prace to musisz znaleźć czas i dla siebie :) jest praca - musi być i odpoczynek :)

(?)
13 kwietnia 2008
Przykro mi ale mam problemy z netem jutro mi go naprawią.

(?)
14 kwietnia 2008
Miałam problem bo pies przegryzł kabel i niewiedziałm co jest grane,przerywało mi połączenie już jest ok.
Masz podobnie jak ja,ale ja siedze przed komputerem i to jest mój relaks.Zobaczysz sama że to wciąga i uspakaja,tylko posiedz z nami na limetce.