Strona główna > Grupy > Hyde Park > Moje kochane Limetki :)
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

Moje kochane Limetki :)

Limetka
18 kwietnia 2008
Skąd w Was tyle wzajemnej agresji ;)
Weekend już blisko, relaks, drinki itd. - myślcie pozytywnie.

pozdrawiam

(?)
18 kwietnia 2008
tak-weekend w pracy:((

(?)
18 kwietnia 2008
Agresja jest odzewem na zagrożenie, w obronie własnego terytorium atakujemy w celu odstraszenia przeciwnika, to instynktowne zachowanie. ;)
Kobiety znalazły swoje miesjce w sieci, gdzie swobonie mogą wymieniać się doświadczeniami, uwagami, radami i chcą uchronić to miejsce przed zalewem tego co spotyka sie na wielu potralach, młodych ludzi przekształcających takie miejsca w śmietnisko i trollingiem.

Limetka
18 kwietnia 2008
Ale pewnie będziesz miała kiedy indziej wolne, prawda?

(?)
18 kwietnia 2008
pewnie na emeryturze:))haha...

(?)
18 kwietnia 2008
jaka agresja...same anielice i jeden"janiołek"

(?)
18 kwietnia 2008
wcale nie jestesmy agresywne,ale skoro jest to portal dla kobiet to powinien takim pozostać.nie mam zamiaru rozmawiać ze smarkulami,którym się wydaje,ze sa dorosłe.

(?)
18 kwietnia 2008
nie jestesmy agresywne tylko tak jak ujal to Bard bronimy terytorium na ktorym czujemy sie dobrze,szanujemy siebie wzajemnie,pomagamy,czasem pogadamy o pi[***]ach i jest fajnie:) poprostu nie chcemy zeby nam to ktos popsul!

(?)
18 kwietnia 2008
smarkule tak-ale mamy Barda,a to tak całkiem kobiecy portal nie będzie-a "ciacho "wredzi dobrze gada i komisyjnie ogłaszam ze moze zostać.

(?)
18 kwietnia 2008
koliberek solidarnie sie z Toba zgadzam:)))))

(?)
18 kwietnia 2008
bard zostaje chyba,że sam postanowi inaczej

(?)
18 kwietnia 2008
Ja jestem potulna jak baranek gddy robi się gorąco wole usunąć się w kąt i siedzieć c icho bo i tak nikt mnie nie słucha.

(?)
18 kwietnia 2008
Małgosia uwierz w siebie wreszcie!jak to nikt Ciebie nie słucha?ja Ciebie słucham cały czas:))

(?)
18 kwietnia 2008
małgoś ja zauwazyłam ze masz niską samoocene-zycie jest brutalne i tylko silne jednostki przetrwają-trzeba walczyć o swoje ,zeby coś załatwic trzeba mieć"plecy",albo z pyskiem -takie są realia

(?)
18 kwietnia 2008
Nie umiem nikomu ubliżać i obrażać,wole siedzieć cicho bo emocje jakie tłamsze w sobie zrobiłyby tu burze z piorunami.

(?)
18 kwietnia 2008
Oj mylisz się koliberek i Ty karino też,moja samoocena jest zbyt wysoka,jestem pona tym wszystkim,ale potrafie się dostosować.

(?)
18 kwietnia 2008
Chodze z głową wysoko w górze i mam za przeproszeniem większość ludzi w d...e.

(?)
18 kwietnia 2008
dostosowac?ale po co?

(?)
18 kwietnia 2008
Jako facet mówiący otwarcie językiem prostym i zrozumiałym, napiszę tak, jeżeli administracji danego portalu zależy nie tylko na samej kasie, ale i na tym, żeby ludziom na nim przebywającym, chciało się tu być, udzielać i żeby portal żył, stara się dostrzegać zgłaszane problemy i je niwelować, a jeżeli administracji portalu zależy tylko na "martwych duszach" i wszędobylskim trolinngu, nie będzie robił nic.Nie trudno zauważyć dzięki komu tu się kręci, portal żyje i jak narazie trolling tu nie zamieszkał i moim zdaniem to dobra droga i wyraźna wskazówka dla administracji, czego oczekują tutejsi użytkownicy, a portal chcąc mieć dobrą renomę i chcąc rozwijać sie w dobrym kierunku, zrobi wszystko by takie warunki użytkownikom zapewnić.
Pozdrawiam i życzę nie tylko patrzenia na zysk materialny.

(?)
18 kwietnia 2008
Poto żeby mieć z kim pogadać i nigdy o ludziach co potrafią rozmawiać ze mną nie powiem nic złego mam do nich szacunek.