Strona główna > Grupy > Hyde Park > Jak myślicie, o czym będzie dział...
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

Jak myślicie, o czym będzie dział "Opinie"?

Limetka
18 marca 2008
Spodziewacie się czegoś konkretnego? :)

(?)
18 marca 2008
hmm...no ja osobiscie niemoge sie doczekac tego dzialu ;) mam nadzieje ze bedzie tam duzo opinii o srodkach do pielegnacji ciala,twarzy,wlosow (czyli to co kobitki lubia najbardziej)ale nie tylko te pozytywne opinie ale i negatywne

(?)
18 marca 2008
ooo albo np.jakies opinie o zabiegach kosmetycznych oferowanych w salonach kosmetycznych. ;))

(?)
18 marca 2008
Opinia na temat danego produktu,za i przciw noi chyba dostępność i cena.

(?)
18 marca 2008
Mam cichą nadzieje,że nie będą to tylko opinie kosmetyków,ale ruwnież każdej rzeczy nam przydatnej.

(?)
18 marca 2008
moze tez opinie o zdrowych produktach spozywczych....wkoncu kazda z nas chce jesc smacznie i zdrowo

kris84ajj
18 marca 2008
Ja myślę, że o tym, co jest tam napisane: "opinie na temat wszystkich kosmetyków dostępnych na rynku" :p chyba, że się coś zmieni;>

(?)
18 marca 2008
a ja mam nadzieje że pojawią się opinie na temat diet( wszystkich)

czarnulka1724
18 marca 2008
o zabiegach kosmetycznych oferowanych w salonach kosmetycznych modłoby byc dobre :) I DIETY TEż.... KAżDEJ BY SIE CHYBA TO PRZYDAłO

czarnulka1724
18 marca 2008
ale o kosmetykach też bo każda będzie wiedział co wybrać.... wszystkiego po troszki :)

(?)
18 marca 2008
konkretnie i nieprzereklamowywanie niektorych produktow, ktore w stosowaniu i tak sa bezwartosciowe, szczere opinie co warto, a czego nie warto stosowac i jak zadbac w tym wszystkim o nasza kieszen:D

czarnulka1724
18 marca 2008
wredota ale to chyba my będziemy pisać wady i zalety produktów :)

(?)
18 marca 2008
no my, my, tylko my lubimy zachwalac reklamowane:D

(?)
18 marca 2008
Guzik prawda.

(?)
18 marca 2008
z?

(?)
18 marca 2008
reklamami

(?)
18 marca 2008
nie wierze i nie uwierze

(?)
18 marca 2008
no ja tez, zawsze zagladam do zapiskow babci i prababci, dla mnie reklamowane cuchnie komercja na km, co dobre nie trzeba reklamowac

(?)
18 marca 2008
tylko prawda jest bolesna bo są dobre kosmetyki reklamowane i znam pare takich wypróbowanych a nie wierzyłam dopiero jak koleżanka dała mi wypróbowac to sie przekonałam.

(?)
18 marca 2008
ja jeszcze ich nie kupuje wole ziola, maseczki babuni itp moze dzialaja wolniej ale systematycznie stosowane daja ten san efetk co naszpikowane wynalazkami