Strona główna > Grupy > Hyde Park > Jak odebrac zaproszenie ????
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

Jak odebrac zaproszenie ????

Anulka24Krk
20 marca 2008
Moze to pytanie juz padlo nie wiem jesli tak to przepraszam za lenia ktory we mnie siedzial bo nie chcialo mi sie sprawdzac ale powiedzcie mi drogie kobiety jak mam odebrac zaproszenie ???? podczas wysylania zaproszenia wyskoczyla mi notatka ze ta osoba wyslala mi zaproszenie i czeka na akceptacje ale jak u licha mam je akceptowac

(?)
20 marca 2008
na mailu bedziesz miec wiadomosc w SPAMIE i musisz na to wejsc i zaakceptowac no i gotowe ;)))

(?)
20 marca 2008
z maila

(?)
20 marca 2008
Nie koniecznie w spamie bo na poczte fotki nie przychodzą do spamu.Zależy jakiego maila podałaś.

(?)
20 marca 2008
a to moze ja mam na wp to tak dostaje

Anulka24Krk
20 marca 2008
No wlasnie ja sprawdzalam i nie mam zadnej wiadomosci na poczcie zaraz sprawdze ten spam :)

(?)
20 marca 2008
ja mam na gmailu... i musze chwile czekac by mi sie wyslwietliło okietno z napisem ZAAKCEPTUJ ZAPROSZENIE! wystarczy kliknąć.

(?)
20 marca 2008
No ja też na gmailu ale wczesniej miałam w onecie i mi żadne nie dochodziły.

Anulka24Krk
20 marca 2008
DZIEKI JUZ WSZYSTKO WIEM I ZALAPALAM O CO BIEGA Z TYMI ZAPROSZENIAMI :*:*:*:*

(?)
20 marca 2008
;)))

Anulka24Krk
20 marca 2008
Rysia wlasnie Twoje akceptowalam hehehe bo chcialam Ci wyslac a tu sie nie da heheh

(?)
20 marca 2008
no ja juz Ci wyslalam kupe czasu temu i tak czekalam i czekalam na akceptacje i mam ;)))

Anulka24Krk
20 marca 2008
no wiem wiem 14 marca dzien przed moimi urodzinkami ;)

(?)
20 marca 2008
a widzisz nieswiadomie ale prawie wcelowalam w Twoje swieto...a swoja droga powinno byc tez cos takiego zeby limetka zawiadamiala na maila o urodzinkach naszych....zeby mozna bylo zyczonka zlozyc

Anulka24Krk
20 marca 2008
A no fajnie by bylo tak jak jest na fotce no kto wie moze jeszcze cos na ten temat poradza :)

(?)
20 marca 2008
no mam nadzieje ze nas troszke podgladaja i bede ulepszac nasza Limetke

Anulka24Krk
20 marca 2008
zawsze mozemy napisac do naszej Marty Limetki ona chyba sie tu takimi sprawami zajmuje :D

czarnulka1724
21 marca 2008
Anulka o to nie dawno miałaś urodziny :) wszystkiego naj :) chociaż troszke spóźnione :(

Anulka24Krk
21 marca 2008
A no mialam stara pupa juz ze mnie hehehe ale i tak dziekuje i wcale sie nie przejmuj ze spoznione wkoncu nawet nie wiedzialas hihih :*

czarnulka1724
21 marca 2008
no własnie... powinna być ta opcja z urodzinami....