Strona główna > Grupy > Hyde Park > Wygląd zewnętrzny ma znaczenie?
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

Wygląd zewnętrzny ma znaczenie?

czarnulka1724
16 marca 2008
Mówią że: "nie szata zdobi człowieka", ale mówią też że: "jak cię widzą- tak cię piszą"... jak jest naprawde?

(?)
16 marca 2008
Normalne jest,że jak jesteś ładna to masz prostsze życie i niech nikt mi nie wpiera,że jest inaczej.

(?)
16 marca 2008
na poczatku jest pierwsze wrazenie i tu chcac nie chcac matrzymy na powierzchownosc...ale potem liczy sie wnetrze

czarnulka1724
16 marca 2008
wydaje mi sie że jednak wygląd zewnętrzny świadczy o człowieku... jak chodzi elegancki to widać że taki jest no i odwrotnie

czarnulka1724
16 marca 2008
malgosia- racja, jak sie starasz o pracę to tak jest...

(?)
16 marca 2008
faktem jest ze jesli czlowiek jest ladnie ubrany zadbany to przyjemnie sie z kims takim rozmawia

(?)
16 marca 2008
Ładna kobieta i dobrze ubrana robi wszędzie furore.Jdąc coś załatwić zawsze się stroimy i jesteśmy dobrze traktowane nawet ekspedientka w sklepie jest milsza.Idąc gdzieś jak typowa wsiowa baba jesteśmy ignorowane.

(?)
16 marca 2008
no bo ludzie nawet niechca do lakich osob za bardzo podchodzic a jak juz to szybko koncza rozmowe

(?)
16 marca 2008
Gdy by mnie ktoś zobaczył idącą rano z synem do przedszkola a jadącą na zakupy albo idącą to kościoła nie poznałby że to ta sama kobieta.Nawet mi dzień dobry nikt nie mówi a jak jestem wystrojona to z daleka krzyczą.

(?)
16 marca 2008
owszem ze ma bo jak to mowia "jak cie widza tak cie pisza",ale nie podpinajmy tego pod urode bo czy kazda piekna wyfiokiowana kobieta jest dobra,inteligentna?? a ta mniej urodziwa glupia ??

(?)
16 marca 2008
mi sie wydaje ze uroda tak samo jak moze pomoc moze tez i zaszkodzic

(?)
16 marca 2008
My kobiety zazwyczaj o siebie dbamy a z facetami to juz roznie bywa...w pewnym wieku rosnie im np.miesien piwny...

(?)
16 marca 2008
Tylko ja czasem to robie specijalnie nie uczesze się i ide w ługim płaszczu kaptur na głowe szlik po babci i cholewiaki mam ubaw po pachy a tym babą języki już latają.Wiem,że o mnie plotkują,więc sama im daje okazje do tego i śmieje się.

(?)
16 marca 2008
Tak myśli wielki świat.Ludzie z mniejszego świata są inni powiedziałabym lepsi .

monikad7575
16 marca 2008
Oczywiście ,że ma i ten kto twierdzi inaczej po prostu kłamie

(?)
16 marca 2008
moze nie klamie?? moze dla niego nie ma?? kazdy ma prawo do wlasnego zdania...

sandra
16 marca 2008
Pewnie ze tak jest kazdy powinien o siebie zadbac.........

(?)
16 marca 2008
Nigdy nie oceniam ludzi po wyglądzie, jest to bardzo mylne- wyciągam wnioski po pierwszym zdaniu. " Pudełko nie zawsze musi być ładne ,wazne co zawiera"

(?)
16 marca 2008
Ja też uważam,że liczy się wnętrze,ale takie zdanie ma bardzo mało osób.

czarnulka1724
17 marca 2008
no właśnie powinno liczyć sie TYLKO WNęTRZE