Strona główna > Grupy > Hyde Park > Horoskopy
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

Horoskopy

katarinnna
14 marca 2008
Czytacie horoskopy?? Wierzycie w nie?? Sprawdzają się choć trochę??

(?)
14 marca 2008
tak.czytam "wróżkę","czwarty wymiar" i "nieznany świat"-czasem się sprawdzaja ale w większości nie.

katarinnna
14 marca 2008
ja czasem czytam choć tak do końca to nie wierzę, czasem coś tam się sprawdza:)

(?)
14 marca 2008
ja czasem czytam, ale horoskopy zwlaszcza te w gazetach to masowka niewiele maja wspolnego z prawdziwym horoskopem przygotowywanym specjalnie dla zainteresowanej osoby,generalnie sie nie sprawdzaja

(?)
14 marca 2008
kaarina ale wrozka to nie tylko horoskopy,lubie to pismo jak bylam jeszcze w Polsce to czytalam chetnie,to raczej pismo z pogranicza parapsychologii i zjawisk nadprzyrodzonych

(?)
14 marca 2008
tak-wiem...trochę się interesuję parapsychologią i ogólnie ciekawią mnie zjawiska nadprzyrodzone...kiedys pewna wrózka mi powiedziała,że w poprzednim życiu byłam czarownicą i mam zdolności nadprzyrodzone.mogę komuś zaszkodzić żle myśląc o nim lub życząc mu czegoś złego.powiedziala dosłownie tak" jęśli życzysz komuś w myślach by złamal sobie nogę to z pewnością w niedługim czasie złamie je obie"przypominam sobie kilka takich sytuacji i od chwili kiedy o tym wiem staram się nie myśleć o nikim żle.

(?)
14 marca 2008
Wierze bo jak go przeczytam to robie tak,żeby się sprawdził,albo i nie.Mam znajomą wróżke a sama jestem czarownicą.

(?)
14 marca 2008
ja bardziej niz w horoskopy wierze w to co mowia wrozki,wiele rzeczy mi sie sparawdzilo,choc w trakcie wrozby wydawaly sie niemozliwe do spelnienia,a jednak

(?)
14 marca 2008
Horoskop to jakaś tam przepowienia z przymrużeniem oka.Czytam je bardzo często a potem analizuje co się sprawdził i naprawde jak wierze to działa i jakaś część się sprawdza,gdy go oleje nic nie jes prawą.

(?)
14 marca 2008
tak to jest ze jak w cos wierzymy to sie sprawdzi:))

(?)
15 marca 2008
ja owszem czytam horoskopy ale raczej podchodze do nich z dystansem

(?)
15 marca 2008
ja czytam zawsze i namiętnie! Każda gazeta jest czytana przez zemnie od końca przez horoskop zaczynam ją czytać! Czytam wszędzie gdzie są!Często mi się sprawdzały i lubię je i wierze nim!

ksena
15 marca 2008
Horoskopy są bez sensu,a przynajmniej te w gazetach.Czy np.wszystkie Byki będą chore,a Raki wygrają w totka?Ilu w samej Polsce jest np. Lwów i wszystkim przydarza się to samo?To bez sensu.Horoskop postawiony indywidualnie to co innego wg daty,godziny itd.A już wogóle rozwalają mnie horoskopy typu:uważaj na gardło bo możesz zachorowac,pozałatwiaj zaległe sprawy czy zagraj w coś tam bo możesz wygrać.To horoskop czy porady??

czarnulka1724
15 marca 2008
czytam no i czasmai sie zgadza :)

czarnulka1724
15 marca 2008
ale jednak uważam że to nie może sie sprawdzić bo tak jak mówi ksena ile ludzi w Polcse miało by taki sam dzień?

ksena
15 marca 2008
Czasem się zgadza bo szukamy na siłę wydarzeń,sytuacji które mogły by pasować do horoskopu.I potem rzekomo się zgadza.Osobiście nawet tych głupot nie czytam.Sama mam wpływ na to co się dzieje z moim życiem.I kieruję się własnym rozsądkiem.

(?)
15 marca 2008
Czytam horoskopy,ale jak mi jakiś nie odpowiada to zmieniam gazetę.
Przeczytałam swój indywidualny numerologiczny w internecie na początku roku-to miał być horoskop z wrózbą na cały 2008.
Wyczytała ze szykuje mi się kupno mieszkania albo kawałka ziemi-nieoczekiwanie w zeszłym tygodniu kupiłam działkę.I co wy na wiare w horoskopy?wierzyć,czy czekać na szczęśliwy zbieg okoliczności?

ksena
15 marca 2008
Koliberek piszesz ze zmieniasz gazetę.Więc na to wychodzi że ile gazet tyle różnych horoskopów a więc każda gazeta wymyśla co innego,a teoretycznie dla tego samego znaku powinien być taki sam...Logika

(?)
15 marca 2008
Jeżeli horoskop to taki problem to warto kupić sobie karty tarota i nauczyć sie podstaw.Tylko to też traktować z przymrużeniem oka;)

(?)
15 marca 2008
mi kolezanka jakis czas temu powrozyla z tarota,bo sie na tym zna...ale raczej nie wzielam tego zbytnio do siebie