Strona główna > Grupy > Hyde Park > No dziewczyny w takim razie ja tez...
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

No dziewczyny w takim razie ja tez mam pytanie a mianowice wiezycie w przyjazn miedzy kobieta a mezc

(?)
11 marca 2008
Tak i wcale nie musi to być gej jak sądzą inni.

(?)
11 marca 2008
Godzina 21;30 wszystkie grzeczne żony leżą w łożeczkach ze swoimi mężami albo kobiety z facetami.Tutaj zapanowała martwa cisza.

(?)
11 marca 2008
no jasne ze wieze ja mam takiego przyjaciela przyloz na rane i nie ma w tym nic dziwnego czasem facet jest leprzym powiernikiem sekretow i przyjacielem niz kobieta

ada
11 marca 2008
haha nie no ja jestem co powiesz na to jezeli jedno zakocha sie w drugim bez pamieci ?? jak bys zareagowala? ja jesetem w kropce juz od dluzszego czasu

(?)
11 marca 2008
Zdażają się takie sytuacje i może to sie przerodzić w miłość.

(?)
11 marca 2008
no jakos milosci to przez to 10 lat nie czujemy do siebie ale czasem sie zdazajom takie sytuacje u innych a mi naarazie to nie grozi

ada
11 marca 2008
myslisz ze warto ryzykowac? alezeli sie nie uda to nie mam milosci ani przyjaciela

(?)
11 marca 2008
Życie to jedno wielkie ryzyko,nie spróbujesz nie przekonasz się.

(?)
11 marca 2008
ada swiete slowa ryzykujesz to albo kozystasz albo tracisz

(?)
11 marca 2008
Wierzę... czasem bardziej niż w przyjaźń kobiety z kobietą!

(?)
11 marca 2008
Ten temat juz był :) Ponoc często taka przyjaźń konczy sie miłościa lub sexem ale ja uwazam że jaknajbardziej jest mozliwa :)

(?)
12 marca 2008
Wydaje mi sie ze jest to mozliwe ale bardzo trudne

(?)
12 marca 2008
teoretycznie tak jak najbardziej ale czesto taka przyjazn zmienia sie w milosc...znam takie przypadki

(?)
12 marca 2008
Nieistnnieje taka przyjaźń zawsze ciągnie się za tym podtekst seksualny. Takie jest moje zdanie. Poparte doświadczeniami.

oliwka28
12 marca 2008
Tak wierze w przyjazn miedzy kobieta, a mezczyzna.Moim najlepszym przyjacielem jest mezczyzna i musze powiedziec, ze lepszego przyjaciela nie moglam sobie wymarzyc.Z nim moge rozmawiac o wszystkim, a z moimi przyjaciolkami nie.Wiem, ze on zawsze odpowie mi szczerze, przytuli jak trzeba( i nie ma w tym zadnych podtektow seksualnych).Na zbyt wielu kobietach sie juz zawiodlam, a na nim nigdy zawsze byl dla mnie, gdy go potrzebowalam....

czarnulka1724
12 marca 2008
nie niestety... zawsze między mężczyzną zdarzy sie tak że poczują pociąg albo do łóżka albo do partnerstwa...

(?)
12 marca 2008
bo ciezko jest ludzia nie poczuc nic do siebie jesli spedzaja razem mase czasu,dziela sie smutkami i radosciami....po jakims czasie zaczyna przyjazn zmieniac sie w milosc

(?)
12 marca 2008
Albo w porządanie!

lena29
12 marca 2008
tak-mam bardzo dobrego przyjaciela od kilku lat

(?)
12 marca 2008
Z taka przyjaźnia jest różnie:( Znam przypadek gdzie przyjaciel kobiety podstępnie próbował doprowadzic do jej rozstania sie z chłopakiem. Gdzyby dziewczyna nie była również szczera ze swoim chłopakiem jak i przyjacielem to kto wie ja by to się skonczyło. A skonczyło się końcem przyjaźni.