Strona główna > Grupy > Hyde Park > Wasze sny....
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

Wasze sny....

Anulka24Krk
7 marca 2008
Jaki jest wasz najsmieszniejszy , najgorszy, najbardziej bezsensowny sen

Anulka24Krk
7 marca 2008
Śnią mi sie czasami straszne glupoty ciekawa jestem jakie sny witaja w waszych główkach :)

czarnulka1724
7 marca 2008
najgorsze sny są wtedy jak sie spada... ale dla mnie okropny są jak widzę mojego chłopaka we śnie z inną babką... :( serce mi sie kraje a dzień później mam z głowy...

czarnulka1724
7 marca 2008
albo mam takie sny że czasami ktoś próbuje mnie zabić a ja nie mogę zawet krzyczeć :(

Anulka24Krk
7 marca 2008
Mi taz sie czesto sni ze spadam ale mam cos takiego ze wiem kiedy sen jest snem raz pamietam snilo mi sie ze siedzialam na takiem wielgasnym krzesle i poprostu machalam sobie nogami heheh niby glupie ale fajny sen :D

(?)
7 marca 2008
Najśmieszniejszy-śniło mi się,ze sikam i sie polałam.Najgorszy-mąz moj zginął w wypadku za granicą a ja nie mogłam doniego dotrzeć.No nie wiem czy taki bez sensu...ale śniło mi się ze przywiezli do firmy nowe drzwi,przychodze do pracy a tu nowe drzwi...otwierając je walnełam szefową.

katarinnna
7 marca 2008
Żadko mi się coś śni :(

(?)
7 marca 2008
Ja bardzo czesto snie...sa ona naprawde rozne...czasem straszne i budze sie zaplakana...czasem wrecz niesamowite i piekne...a czasem bardzo realne az za bardzo...i sie zastanawiam hmm...to byl tylko sen?

(?)
7 marca 2008
moje od dwoch dni to koszmary

(?)
7 marca 2008
Mi ostatnio sie snilo ze gdy zblizyl sie nasz dzien (slub koscielny)wybila godzina zero a my nadal czekamy na nasz samochod a jego jak nie ma tak nie ma i przypomnialo nam sie ze zapomnielismy mu podac adres MAM NADZIEJE ZE TO SIE NIE SPELNI

Anulka24Krk
7 marca 2008
Nie mo batist na pewno sie nie spelni bedzie wszystko na odwrot niz w Twoim snie i bedziecie zyli dlugo i szczesliwie :):):):):)

czarnulka1724
16 marca 2008
ostatnio śniły mi sie zdechłe chomiki :( mam głupie sny :(

pleasure
2 października 2008
Mnie przesladują dwa sny.
1. Jest Boże Narodzenie. Spędzam świeta u mojego Lubego. Widzę siebie z brzuchem (5 miesiąc) i Jego mamę jak dotyka mojego brzucha i składa mi życzenia.
2. Jestem w domu dziecka-szukamy jakiegos malenstwa dla siebie. mam ubrana biala sukienke. Moj facet trzyma na rekach 2-letniego murzynka:)
nie chce interpretowac tych snow na odwrot:(

(?)
15 listopada 2008
głupie sny... hmmm... jak najbardziej pasuje mój ostatni... strzelanie z kałacha do sąsiadów, którzy się cieszyli z tego...

dnmMili
23 lipca 2009
najbardziej dziwny sen - to trudno wybrać. Dużo ich było, co więcej... dalej jest ich mnóstwo :D
śmieszne - raczej nie przypominam sobie...
najgorszy - pogrzeb koleżanki (dziwny, też trochę... )