Strona główna > Grupy > Hyde Park > Zapraszanie:)
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

Zapraszanie:)

kroliczek1
5 marca 2008
Mam pytanie,skad mam wiedziec ze ktos do mnie napisal?Albo zaprosil mnie do swoich znajomych?Wlasnie chcialam kogos zaprosic i sie okazalo ze kolezanka juz mnie uprzedzila,domyslam sie ze dostane wiadomosc,ale jak moze oczekiwac na akceptacje skoro nic nie dostalam:(Poza tym dzis mam caly czas jakies problemy techniczne,nie wyswietlaja mi sie Wasze wypowiedzi,a czasem i ja nie moge dodac swojej,wiem ze macie czesto problem z wgraniem zdjec,ale czy takie tez?Pozdrawiam przy okazji wszystkich:)

(?)
5 marca 2008
dostaniesz maila na skrzynke pocztowa :D

czarnulka1724
5 marca 2008
mój problem juz sie akurat skończył :) i dzięki Bogu... można już oglądać mój profilek :)

(?)
5 marca 2008
Ja już kilka razy wysyłałam zaproszenie do czarnuli 1724 i nawet potwierdzenie meilem nie przychodziło :(

kroliczek1
6 marca 2008
Kurcze,nawet to jest zabawne troche,nie widze nadal co piszecie....:)Zagadka jak dla Archiwum X;co zrobic??

(?)
6 marca 2008
Napewno znow jakis blad techniczny a wszystkie zaproszenia wyslane zostana na emeila

Brodziakofa18
6 marca 2008
caly czas wystepuja tutaj jakies bledy techniczne wiec tak naprawde nie masz sie czym przejmowac haha:)

(?)
6 marca 2008
Ja tez wysłałam zaproszenie -kolezanka mnie ubiegla.I co teraz co mam wcisnąć,bo nie moge wysłać nawet jej wiadomości.

(?)
7 marca 2008
Na emeilu masz ZAAKCEPTUJ ZAPROSZENIE kliknij tam

kroliczek1
7 marca 2008
Ja w ogole nie dostaje zadnych wiadomosci,wiec nie moge zaakceptowac czy nie zaakceptowac,nie wiem ale to juz bardzo dlugo trwa,od samego poczatku jak tu jestem:(

(?)
28 maja 2008
test