Strona główna > Grupy > Hyde Park > CZWARTA ROCZNICA
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

CZWARTA ROCZNICA

czarnulka1724
13 czerwca 2010
W czwartek mamy rocznicę i kurcze nie mam pomysłu jak to zorganizować... Może macie jakieś ciekawe pomysły (mogą być specyficzne :)), a może sami już czegoś spróbowaliście? podzielcie się pomysłami :)

whynot
1 lipca 2010
Ciekawa jestem na co się w końcu zdecydowałaś:) Wydaje mi się,że to bardzo szczególna uroczystość( oczywiście jak każda rocznica) , zwłaszcza dla tak młodego stażem małżeńswta. Na pewno większość osób przy takiej okazji organizuje kolacje przy świecach. To miłe,ale trochę banalne. tym bardziej,że tyle się mówi,że trzeba dbać o związek i cały czas zaskakiwać partnera( tak swoją drogą to musi być trochę męczące:)). Może lepiej pomyśleć o czymś oryginalnym na przykład...zabawie w rzucanie lotakmi do tarczy. To może się odbyć w jakimś klubie labo własnym ogrodzie lub mieszkaniu. Wystarczy tylko kupić odpowiedni sprzęt http://www.wasserman.pl/index.php?products=product&prod_id=1355Mi się w każdym razie ten pomysł podoba:)

aluta20
21 lutego 2011
Pozwolę sobie kontynuować temat, ponieważ niedługo zbliża się również rocznica mojego związku i dlatego mam do was pytanie. Chciałbym w ramach prezentu zaprosić swojego chłopka do restauracji Le Scandale w Krakowie gdzie serwują bardzo dobrą kuchnie międzynarodową i gdzie można posmakować ponad 80 drinków z całego świata. Jak myślicie czy to odpowiedni prezent dla chłopaka, ucieszy się?